2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
ممنون قشنگم 💋❤️ای جونم 🥰😃❤️پیشاپیش تولدت مبارک مهربون❤️میبینی محیا شانس ندارم خواهر 😅ولی مگه من ...

اتفاقا بهترین یادگاریه هیچ غصه نخور 😂❤️تو عکس تولد  توی تاریکی و با فلش گوشی داری اینو شاید خیلیا نداشته باشن 💞💘💞💘 خداروشکررررر خداروشکر 😂❤️

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام من فکر میکردم شنبه تاپیکتون بروز میشه هفته پیشم یادتون باشه پیام دادم چند ساعت پیش به یادتون بو ...

سلاممممم عزیزم من کاربری sahelen رو یک هفته میشه که سر نزدم چون پیام ها بهم نمی‌رسید میدونستم پی ام دارم اما قابل مشاهده نبود  این کاربری جدیدمه 

😍💘😍💞😍💞😍💘😍💘به به چه قرار خوبی گذاشتی برای رسیدن به هدفت و اون انرژی مثبت که بیاد سمتت توسل خوبی کردی عزیزم😍 انشالله که حتماااااا نتیجه خوبی رو میگیری عزیزدلم 💘♥️شک نکن  

همه ما اگه بتونیم از مسیری که فکر میکنیم واسه ما نیست یا اشتباهه برگردیم برنده ایم 😍💘💞💘💞💘😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ دوستای جدید خوش اومدین حتما اینجا میتونیم مشوق هم باشیم انگیزه بگیریم که هدف هامون رو پیش ببریم 

.. من امروز کاملا استراحت کردم که هفته پیش رو ، رو عالی شروع کنم دلم میخواد واسه هفته آینده یکی دو باری بیرون برم و پیگیر اهدافم باشم از خرید اقلام مورد نیاز  گرفته تا مهمونی یا حتی یه ارتباط خوب با دوستام و فامیلام  

یه کتاب خوب رو شروع به خوندن کنم و مثل همیشه هرروز زبان بخونم و به پوستم برسم 

از فردا شروع میکنم آروم آروم حتما آخر هفته همه رو تیک میزنم 

انشالله شما هم روزگارتون عالی پیش بره و خودتون مسببش باشین ♥️💘

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ بله فعاله این تاپیک در اصل واسه کاربر vago بود سارا که م ...

سلام عزیزممم ممنونمم خیلی خوشحال شدم از آشنایی با این تاپیک😍😍😍😍

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
عزززیزززم خداخیرت بده قبلاهرچی میگشتم پیداش نمیکردم خیلی مچکرم

فداتشم خواهش میکنم♥️♥️

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

سلاامم‌ من هفته فوق العاده‌ای رو گذروندم به خودم رسیدگی کردم و خوراکی‌هایی که دوست داشتم بدون محدودیت خوردم جوری که دوست داشتم رفتار کردم و خودمو بغل کردم این هفته به خودم سخت نگرفتم و سعی کردم خودمو دوست داشته باشم🎀

Always 🐢☘
سلام عزیزم اونام بخشی از زندگی هستن خداروشکر که به خیر گذشته و از این به بعد راحت تر اهدافت رو دنبال ...

ممنون عزیزم ان شا الله     

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیزم 🥰❤️💚😀آره بخدا آدم بعضی وقتا میخواد بزنه به کوه و بیابون از دستشون 😁داستان های صوتی ...

سلام فاطمه جان خوبی 

کتاب کلا خوبه حالا چه صوتی یا فیزیکی فرق آن چندانی ندارد هر کدوم خوبی خودش رو داره 

دختر منم که کوچیک بود بعد سه بار خوندن کتاب رو  پاره میکرد و کلا دلش رو میزد   

این که کتاب زیاد دوست داره که خیلی خوبه و حتما بخاطر این هستش 

آره عزیزم  تلگرام  کانال و گروه داره 

ایتا هم کانال داره 

این کانال تلگرام هست 

https://t.me/spiritual_mind/2967

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید 

من این روزها مشغول کمی خانه تکانی هستم و اگه همسری راضی بشه قالی رو هم بشوریم که دیگه عالی میشه ،ایشون کلا شستن قالی شویی اعتقاد نداره و تو آپارتمان هم که نمیشه شست باید ببریم خونه مامانم یا خونه پدری ایشون  

قبلاً تو خونه حیاط دار بودیم راحت میشستم ولی الان باید منت

ساحل جان خوشحالم که آخر هفته خوبی کنار مادر شوهر جان بودی خدا برات حفظ کنه هر بار که در موردش میگی حس خوب میگیرم خدا زیاد کنه همچین مادر شوهر ها رو   

محیا جان خدا رو شکر که داره همه چیز به خوبی جور میشه آن شا الله بزودی کل قرضهات رو بدی و خیالت راحت بشه     

ازگل جان خدا قوت عزیزم برای تلاشت برای آشتی دادن  واقعا کار سختیه با افراد یه دنده سرو کله زدن ،ان شا الله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه مهر بانو   

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من این روزها مشغول کمی خانه تکانی هستم و اگه همسری راضی ب ...

چرا متنم کامل نمیاد   

خوب الان باید منتظر آقا باشم تا رضایت بده برای بردن و شستن   

هعی خونه حیاط دار رو باید براش بنویسم ان شا الله خدا قسمت کنه ،هیچی خونه حیاط دار نمیشه    

سلاممممم به سامیه عزیزم خوبی ؟؟ کجایی تو دل ماهم تنگ میشه واست ♥️😍ما که اینجاییم تو زود زود بیا سر ...

فداتشم خوبم تو خوبی قشنگم؟😍🫂

سلامتی وجودت خوشگلم

😅چشم از الان دیگه هر روز ور دلتونم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
خدا یا شکر 🤲❤️قبول دارم به شدت یه کوچولو هوا بهتر شده خداروشکر 😀واقعنی؟ همه تولد های این ماه مبارک ...

ای. جاانم تولد گل پسر مون مبارک باشه الهی در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر بهترین ها نصیبش بشه     

برق رفتن هم خودش یه خاطره میشه و یه عکس متفاوت که هیچ وقت از خاطر پاک نمیشه  

عزیزدلمممممممم پیشاپیش مبارکااااا باشه ✨🫀✨🫀✨🫀آخ اره سارا خاطره های اون روزمون که ازگل رقم زد 😍زم ...

فدای تو بشم من 

من قربون فسقل هلی توی تیمت برم آخه 🧿🧿🧿🧿🧿

مرسی عزیز دلم 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

منم ۱۱ مهر 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود