2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست

[QUOTE=350783300] واییییییییییییی زهرا ببخشید اصلا حواسم به حرفام نبود 🙈🥴🙈🥴🙈🥴🙈این کم خوابیه ذهنمو شبیه ماهی گلی ...]

نه عزیزدلممممم این چه حرفیه گلم قوربونت برم من خودم دارم ترشی آلبالو مامانم برام انداخته بعدشم من باید خودم دلم بخواد و هوس کنم اینجوری نمیشه😘😘😘

نه آخه پانته‌آ جون این از قصد زد 🤣🤣 گفت گوشی رو میخام منم ندادم بهش یدونه محکم کوبید رو چشمام 😁حا ...

ای جاااانم وروجک 🥰بجام ببوسش 💋

آره دیگه برا مامانا بچه‌ها پهلوووون میشن 😍🥺

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربان بهترین ها سهم قلبت امروز دومین دومین نفری بودی این دها رو کردی برام 😊

ممنون قشنگم🌹  الهی بزودی شیرینیش رو بهمون میدی خدا بزرگه🤩

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
فدات عزیزم لطف داری ب آقا کوچولو ❤️❤️❤️❤️

نشی مهربون ⚘

ای جانم خونه پدر بزرگ ک عالی بود یادش بخیر

خدا پدرت و پدر شوهرت رو براتون حفظ کنه سایشون مستدام 

آره واقعا  عالمی داشت برای خودش

عزیزم 💚🌱من همیشه وقتی یه مال از دست میره میگم شاید قضا و بلا بوده خورده تو سر مال ان شاء الله تنتو ...

فدات فاطمه جون  امروز میرم خونه اشون 😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاااااااااام من این تاپیکو سیو داشتم الان بالا اومده برام چقدر نیاز داشتم به این تاپیک دور مور ...

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی مطالبی که بحث کردیم به صورت قفل شده داخل تاپیک های مدیر هست با همین عنوان ♥️

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام عزیزم ممنون عزیزم 🌹شکوه هم سلام داره ساحل جان هر از گاهی میاد میپرسه ساحل جون چیزی جدیدی در م ...

سلام به روی ماهت پانته آ جونم 🫀🙈🫀🙈🫀ای خدا قلبممممم سلام برسون و ببوس عشق منو 💘💘💘💘💘

سلام به دوستان عزیزم خوبید امیدوارم که عالی باشید من این روزها کلی چالش داشتم به طوریکه اصلا نتونس ...

سلام عزیزم اونام بخشی از زندگی هستن خداروشکر که به خیر گذشته و از این به بعد راحت تر اهدافت رو دنبال میکنی😍♥️💋