2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
فدات بشم ساحل عزیزم 🫂🫂🫂🫂باز مجدد زنگ زدن شنبه درست میشه ولی ولی 😁 اون مبلغ ای بود ک گفتم چک دار ...

سلام محیای خوشگلم 💕 خوبی فسقلی خوبه ؟ 

باز خداروشکررررر مطمئنم کم کم همه پول جور میشه همینم به فا ل نیک بگیر همینکه یه کم از موارد رو حل کنه باز خداروهزاران بار شکر ♥️✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلامم مهربونم تو ب من لطف داری خداروشکر بخاطر وجودت عزیزم 🫂🫂🫂😁😁😁😁 وای ساحل مردم از حرفت ک گف ...

بخداااا 🥴🥴🥴آخه این حجم از جانفشانی طبیعی نیست 😂

شوخی میکنم من همیشه خوبی های مادرشوهرم جلو چشممه همیشه بیشتر از بچه هاش هوامو داشته 🫀💌♥️واسه اونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا بخاطر تک تک ثانیه هات شکرت 🌼🌼🌼🌼بچه ها من جدیدا یکم بوی پاییز حس میکنم 🍂🍂🍂🍁🍁🍁🍁نکه خو ...

عزیزدلمممممممم پیشاپیش مبارکااااا باشه ✨🫀✨🫀✨🫀

آخ اره سارا خاطره های اون روزمون که ازگل رقم زد 😍زمان چقدر زود میگذره و خاطره هاش میمونه 😍♥️✨

به به انشالله سالیان سال سایه شون روی سرتون باشه مامان منم مهر ماهیه مامان من ۱ مهره 😍♥️

داداش بزرگمم آذر ماهیه ۱۶ آذر 😂😍 

خودت که پاییزی آقاتون هم پاییز  یه ترکیب خفن 🧿✨♥️✨♥️🧿 انشالله سالیان سال کنار هم خوشبخت و سعادتمند باشین ✨💞✨💞✨

حالا من مردادم حامد دی فسقلیا مرداد 😂😂😂😂 من با بچه هام یه تیمم 👻👻👻

خدا یا شکر 🤲❤️قبول دارم به شدت یه کوچولو هوا بهتر شده خداروشکر 😀واقعنی؟ همه تولد های این ماه مبارک ...

الهیییییییییییی شیرین عسلم 💘 🧿💘🧿💘مبارک باشه انشالله  سلامت باشه و اینجا خبر دانشگاه دومادی و ..همه خبرای خوووووب از خواهر زاده مون بشنویم 😂🥰😍🥳🥳🥳🥳 خداروشکررررر کنیم 

ع آذر ماهی هستی 😍💞😍💞💞😍پیشاپیش مبارک خواهر خوشگل و مهربونم ♥️ 

❤️یک قلب شکرگزار ، مغناطیسی برای معجزه هاست.✨👌هر کاری را در دنیا می‌توانی انجام دهی ، فقط " ناشکر " ...

💞✨💞 مرسییییییییی دقیقاااا 

فاطمه جون من از امروز دارم چندتا باور آزار دهنده رو که این مدت ناخودآگاه تکرار میکردم و تاثیر منفی داشت واسم رو خط میزنم مثلا اکثر اوقات کارای مربوط به فسقلیا واسم سخت و زمانبر جا افتاده بود از امروز می‌شینم و تکرار میکنم که من میتونم کنترل همه کاراشون رو داشته باشم و خسته نشم 😂😍با عشق  خیلییییییی خیلیییییییی بیشتر انجامش میدم و شکر گذارم 

من خیلی دوست دارم عاشق خودم باشم اعتماد بنفس داشته باشم ولی ... کمکم کنید

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ همینکه این افکار و اهداف رو داری نشون میده که با یه تلنگر خیلی واسه دوست داشتن خودت مثبت پیش میری 😍💘 هرروز اینجا کنار دوستامون سعی کن که شوق تو حفظ کنی یاد بدی و یاد بگیری ما اینجا شاید نتوانیم هرروز مطالب مرتبط با تاپیک رو به اشتراک بزارین اما هرروز بهم دیگه انرژی و ایده میدیم ❤️

سلام من فکر میکردم شنبه تاپیکتون بروز میشه هفته پیشم یادتون باشه پیام دادم چند ساعت پیش به یادتون بودم

من امروز بخاطر امام زمان که خوشحال بشن ازم یه ارتباط رو ترک کردم🙂ذوق دارم گفتم به شماام بگم🤭

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شوهرم ازدیروز هی داره خود داری میکنه دیروز نمیدونم چی گفت گفتم فعلا اعصاب ندارم تا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂💞😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فعلا اعصاب ندارم تا بعدا 😂😂😂😂😂😂🥷🏻🦹🏻‍♀️قدرت دست تو تا پایان پریودی 😂💪🏻♥️

عزیزم سلام ببخشیدمن دوست دارم این تاپیکو ذخیره کنموقتی ذخیره کردم کجاپیداش کنم؟شما میدونین ممنونم

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

روی دایره ای که عکس یا کاربری رو نشون میده بزن بعد نی نی سایت من و بعد تاپیک های ذخیره شده 

سلام چه تاپیک خوبی کاش فعال باشه😍

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ بله فعاله این تاپیک در اصل واسه کاربر vago بود سارا 

که متاسفانه دیگه فعال نیست اما دوستایی که اونجا فعال بودیم اینجا دور همیم و انگیزه و انرژی مون رو حفظ میکنیم تا اینکه سارا برگرده✨💘

سلام دوستای گلمساحلی قشنگم خوبی؟آزگلی خوبی گلم؟🥲😅دخترم شیوا کجایی؟سوگلی کجایی؟دلم حسابی واستون تنگ ...

سلاممممم به سامیه عزیزم خوبی ؟؟ کجایی تو دل ماهم تنگ میشه واست ♥️😍ما که اینجاییم تو زود زود بیا سر بزن 🤐🤐🤐🤐 چخبر؟؟