2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین تا این لحظه 🫀✨

خداروشکررررر بابت اینکه محیا یه خبر عالی بهمون داد من که حسابی شارژ شدم و یه گوشه از مغزم به آرامش رسید🙉😂چون همیشه فکرم پیشش بود 😬💕🫂

.. منم از صبح که بیدار شدم حموم رفتم به فسقلیا رسیدم و دادم شون بغل مادر بزرگ پدر بزرگ شون 😂♥️و خودم سخت مشغول کار شدم 

اول اینکه یه اتاقک انباری مانند مادرشوهرم داره که مواد غذایی شو اونجا نگه میداره اونجا رو واسش مرتب کردم خیلی فوری و بدون استراحت همینکه خواستم بشینم استراحت کنم سفارش های مادرشوهرم رسید فلفل تند اونو ترشی کردم 😂

من واسه خودم از این کارا انجام نمیدما اما میام خونه مادر شوهرم انگار که دعام کرده فوری و خودکار شروع به فعالیت میکنم 🥴 اصلا هم خسته نمیشم 

از صبح بهم میگه چقدر خوب بوده اومدین 

فردا هم اینجام 

واسه هفته آینده باید یه چند باری برم بگردم و احتیاجاتمو رفع کنم 

ضد آفتاب و ژل آلوئه ورا م تموم شده مثل مته روی مغزمه 😂

لباس های خونگیم نمی‌دونم چرا جوابگو این حجم از گرما نیستن باید برم بگردم یه چیزی پیدا کنم استتار کنه ولی خنکم باشه 🥴

هفته آینده من بیشتر حواسم به خودم هست و به روحیه م میرسم اگه خدا بخواد 😂و نی نی ها بزارن

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ت ...

سلامم مهربونم تو ب من لطف داری 

خداروشکر بخاطر وجودت عزیزم 🫂🫂🫂

😁😁😁😁 وای ساحل  مردم از حرفت ک گفتی انگار دعات کردن 

دستت درد نکنه عروس خانم 😁😁😁 تو بیشتر ب استراحت نیاز داری میری اونجا بچه هارو بسپاری بهشون یکم استراحت کنی بدتر کار میکنی که😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم صبح خودت بخیر خوش بگزره بهتون 😍😍😍سلام برسون ب مامان جان❤️

مرسی قربونت برمممممم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام خانمای خوشگل صبحتون بخیر انشالله روز خوبی داشته باشید من منتظر ی خبرم خدا کنه برام جور بشه بد ج ...

سلام‌قشنگم،انشالله ک خیرِ...

اللهم‌صل علی محمد وال محمد

سلام خواهرای عزیزم ب لطف رحمت خدا کارم درست شده البته تا چند روز دیگه قطعی میشه ولی اوکی اش رو امروز ...

الهییی شکر عزیزدلممممممم🫂🫀🫀🫀🌺🌺🌺💋💋💋

چقد خوشحال شدم واست عشق منننن🧿🌹🌹🌹

سلام خواهرای عزیزم ب لطف رحمت خدا کارم درست شده البته تا چند روز دیگه قطعی میشه ولی اوکی اش رو امروز ...

خیلی خوشحال شدم 

خدایا هزاربار شکرت 🤲🙂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ت ...

سلام‌خوشگلم

خسته نباشی... خریداتم.مبارکت‌باشن‌قشنگگگگگمممم🌺🌺🌺💋🫀🫀🫀🫂

سلام دخترا صبحتون بخیر 

من بازم رد دادم 😁😁😁 اعصاب مصاب تعطیل تا یه هفته 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خودتون حدس بزنید چرا ؟

هرکی دم‌پرم بشه کشتمش😁😁😁

خدایا بخاطر تک تک ثانیه هات شکرت 🌼🌼🌼🌼

بچه ها من جدیدا یکم بوی پاییز حس میکنم 🍂🍂🍂🍁🍁🍁🍁

نکه خودم پاییزیم😊

راستی سارام دختر پاییز بود آزی براش کلیپ درست کرده بود 

آبان ماهی بود 🍂🍁🍂🍁🍂

کاش بیاد ی خبر از خودش بده 

این فصل سه تا تولد داریم 

تولد عشقتون😄 خودم

تولد مامانم ۱۷ مهر میخام براش ی کادو براش بگیرم 

تولد همسرم آذر اونو پول زیاد میخام 

ی ایده هایی تو ذهنم احتمالا براش کادو نخرم 

ولی دو ،س تومنی میخام باید از همین الان کم کم براش کنار بزارم چون اون همیشه برام کادو و تولد میگیره 

فدات بشم فاطمه جان ❤️❤️❤️💗💗💗💗💗💗

خدا نکنه عزیزم 

ان شاء الله همیشه خوش خبر باشی🤲❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدایا بخاطر تک تک ثانیه هات شکرت 🌼🌼🌼🌼بچه ها من جدیدا یکم بوی پاییز حس میکنم 🍂🍂🍂🍁🍁🍁🍁نکه خو ...

خدا یا شکر 🤲❤️

قبول دارم به شدت 

یه کوچولو هوا بهتر شده خداروشکر 😀

واقعنی؟ 

همه تولد های این ماه مبارکمون باشه😍

منم متولد پاییزم مثل عشقمون 😍😀😉

آذر ماهی ام 😎

دیشب تولد پسر کوچیکم بود 

یه تولد 4 نفره 

نوبت به عکس گرفتن من که شد برق رفت 😊

میگفت :وای مامان خیلی خوش گذشته😀

ان شاء الله لحظات همه به خوبی و خوشی بگذره ❤️🤲