2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105331 بازدید | 14912 پست
سلام پانته آ جونم 🌱🥰🍉خوبی قشنگم 🤗اين راه حل هم عالیه😀😀😀😀اگر تو اون لحظه عصبانیت این چیزا یاد ...

سلام فاطمه جان ممنون عزیزم   

راستش بچه ها که اعصاب فولادی میخان و صبر و شکیبایی الهی  

ولی خوب با داستان میتونی خیلی از مفاهیمی رو که دوست داری یاد بگیرند رو بهشون آموزش بدی براشون کتاب بخون البته نه هر کتابی من اون زمان زیاد دقت نمی‌کردم سر عمق مطلب کتابها و اشتباهاتی داشتم و کتاب های معمولی 

مثلاً کتاب بز زنگوله پا ،خاله سوسکه دوتا کتابی هستند که از خوندنشون پشیمونم چند وقت پیش با دختر م داشتم حرف میزدم می‌گفت فکرش رو بکنی خوردن بره ها و پاره کردن شکم گرگ یه صحنه خشن هستش و یا دنبال شوهر بودن خاله سوسکه و بقیه ماجرا......

استاد مقدم شرح مثنوی معنوی مولانا رو برای نوجوانان به زبان ساده بیان کرده که میتونی اول خودت گوش بدی بعد به زبان بچه گانه براشون تعریف کنی و کلی نکته و نتیجه گیری هم میتونید با هم بکنید ،عزیزم وقتی که گوشش بدی دستت میاد 

در کل شرح مثنوی برای خودمون هم عالیه چه برسه بچه ها ،که بهتره کتابهای با محتوای براشون بخونیم تا بیشتر ذهنشون باز بشه

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ان شاء الله این هفته با قدرت ادامه میدی 😀💪💪💪هیچ چیز مانع ما نیست 😎✌️ان شاء الله دیگه از این چال ...

ان شا الله 

ممنون عزیزم به امید خدا حتما همین طوره  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم ۱ظمرسی مهربان حتما برو تا فصل گرما هست

خدا نکنه زنده باشی و پایدار   

آره حتما باید برم

سلام پانته آ جون انشالله ک این هفته با قدرت ب هدف هات میرسی

سلام عزیزم 

ممنون حتما   

ای جونم 🤗😍پسرای من از خواب بگیر تا غذا بگیر تا جیش کردن دهن منو سرویس میکننبهشون میگم بابا دیگه جی ...

دقیقا همینه یه زمانی میاد که مشغول زندگی خودشون هستن و ما با خاطرات بچگیشون خوشیم و خدا کنه آزمون خاطرات خوبی داشته باشند   

[QUOTE=350998279]همین الان یدونه زد تو سرم 🤣🤣🤣 منم آرومم آروم کشیدم رو صورتش گفتم چرا منو زدی ناراحت شد بغض کرد 

عزیزم فسقلیت که هنوز خیلی کوچیک هستش زدن براش بازیه ،درست باهاش رفتار کردی بهش بگو زودتر از چیزی که فکر بکنی یاد میگیره 

عزیزم 🥺مطمئن باش عاشق بچته ❤️مرد ها وقتی سر کار میرن خسته میشن یکم سن ها که بالا میره طاقت و ظرفیت ...

خخخخ محیا جان، یاد پدربزرگم افتادم  ،خدا بیامرزدش

وقتی که نمی‌رفتیم میومد می‌گفت چرا نمی‌آید وقتی که می‌رفتیم بعد ناهار می‌گفت پاشید برید خونتون می‌خوام استراحت کنم   

تو خونشون وسط حیاط یه حوض آب بود تابستون ها به عشق آب بازی می‌رفتیم که اکثر اوقات که  همیشه می‌گفت این چه کاریه میکنید.....  ولی ما کار خودمون رو میکردیم   

یه هویی ب دلم افتاد نذری بپزم وسیله آش رشته داشتم الان در تدارکاتشم انشالله خدا قبول کنه ازم

به به قبول باشه آن شا الله تو خونه خودت بپزی  

[QUOTE=350998279]همین الان یدونه زد تو سرم 🤣🤣🤣 منم آرومم آروم کشیدم رو صورتش گفتم چرا منو زدی نار ...

نه آخه پانته‌آ جون این از قصد زد 🤣🤣 گفت گوشی رو میخام 

منم ندادم بهش یدونه محکم کوبید رو چشمام 😁

حالا زدن اصن بلند نیست 

میریم پارک بچه ها بزننش گریه میکنه ولی برا من میشه پهلون😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خخخخ محیا جان، یاد پدربزرگم افتادم ،خدا بیامرزدشوقتی که نمی‌رفتیم میومد می‌گفت چرا نمی‌آید وقتی که ...

ای جانم خونه پدر بزرگ ک عالی بود یادش بخیر 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

@sahel_everydayjoys    

سلام عزیزدلم خوبی؟نینی ها خوبن؟ای جانم بهشون ببوسشون از طرف من عشقامو

ساحل جونم خدا نکنه عزیزدلم من فدای فسقلیای شیرینت و خودت سلامت باشین انشالا همیشه صدای خنده هاتون و شادی هاتون بپیچه تو خونتون 

من خداروشکر میکنم که دوست با وفا و مهربونی مثل تورو دارم 

ببخشین تروخدا من دیر اومدم موبایلمو عوض کردم بخاطر همین طول کشید یکم

آره واقعا خیلی بدنم کم آب شده بود و فشارمم پایین اومده بود الان سعی میکنم زیاد آب بخورم

خدارو هزاران بار شکررررررر که از لحاظ شیر اوکی هستی عزیزدلم فقط به خودت و کوچولو های شیرینت برس 

هیچی به اندازه آب و آب گوشت و رازیانه شیر رو زیاد نمیکنه 

مخصوصا آب خیلی خوبه خیلیا میگن چای ولی‌من کم میخوردم چون کافئین داره و بچه رو بیقرار میکنه

ساحل میبینی آدم وقتی مامان میشه چه قد صبورتر و قوی میشه انگار همیشه انرژی داره

ای جانم فسقلیا باهم دیگه شروع میکنن گریه رو خدا از هر بلایی به دورشون کنه

منم یه روزایی کلا تا صبح باصدای سشوار هلن رو نگه میداشتم صدا های سفید خیلی خوبن

ای خدا فسقلیا صورتشون رو چنگ میندازن من قربونشون

ساحل صورت هلن کلا جای چنگ بود یادش بخیر 

آره اون دستکشا خیلی خوبن میتونی قنداقشون هم بکنی 

منم خیلی شلوغم زهرا جون خداروشکررررر حامد تا دو سرکاره بعد اون میاد کمک حالمه از وقتی برگشتم یکبار ه ...

عزیزدلممممم بازم دست آقا حامد درد نکنه هواتو داره

ساحل جون درسته آدم نمیتونه از بچش که نه ماه منتظر بوده بغلش بگیره دل بکنه ولی بد عادت میشن الان هلن یه لحظه هم از من دل نمیکنه میرم دسشویی هم میاد میکوبه به دذش مامان مامان میکنه