2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
@sahel_everydayjoys سلام ماه من قوربونت برم من سلامت باشی مرسی خوبیم ،هلنم ساام میرسونه خاله ساحلای ...

سلام زهرا جونم بلا ازت دور قشنگم 

انشالله ب سلامتی زایمان کنی 

این روزام میگزره 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام محیا جونم خوبی؟بتمن خاله خوبه؟ای جونم آب بازیییییییمن عاشقشم موقع حموم با هلن کلی آب بازی میکنی ...

سلام زهرا جونم فدات بشم عزیزم 

خوبیم خداروشکر هلن جون خوبه نی نی تو شکمت خوبه ،؟ بسلامتی کی زایمانته

آره منم پسرم عاشقه آبه😁 

سلام زهرا جونم فدات بشم عزیزم خوبیم خداروشکر هلن جون خوبه نی نی تو شکمت خوبه ،؟ بسلامتی کی زایمانتهآ ...

ممنون قشنگم مام خوبیم هلنم سلام داره خاله،پدرمو درآورده اصلا یجا واینمیسه که

نینی هم خوبه خداروشکر تقریبا ۵ بهمن میوفته زایمانم البته ۴۰ هفتم ۵ بهمن تموم میشه متنها من سزارینم احتمالن بگم ۳۸ هفته دکترم عمل کنه دیگه

ممنون قشنگم مام خوبیم هلنم سلام داره خاله،پدرمو درآورده اصلا یجا واینمیسه کهنینی هم خوبه خداروشکر تق ...

😄😄😄😄😄 ای جانم عزیزم بچه ها همه همینن 

پسر من ک دیگه دهن منو سرویس کرده 

بسلامتی عزیزم

به به چ‌برنامه ریزی خوبی... ساحل جونم🧿👌🏻مهمونی رو هستم،برو ک‌ بهت خوش بگذره....منم ک‌اینروزا با ا ...

عزیزمممممم خدا خیرتون بده انشالله که آشتی میکنن ♥️💘😍

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام دخترا صبحتون بخیر من برگشتم وای بچه ها ی روز رفتیم تو آب بغل باغمون از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۳ بع ...

به به خداروشکررر عزیزم که به سلامت برگشتین💕♥️😍 چقدر خوب که بهت خوش گذشته عجب عکسهایی 🧿♥️ انشالله که چراغ خونه مادر بزرگ و خانواده آقاتون همیشه روشن باشه سلامت کنار هم باشند 💕🧿💕🧿

محیا من دلم رفت واسه اون آب ✨💘 شنا هم  انجام بدی که عالیه 🙈✨❤️ خداروشکررررر 

@sahel_everydayjoys سلام ماه من قوربونت برم من سلامت باشی مرسی خوبیم ،هلنم ساام میرسونه خاله ساحلای ...

سلاممممم عزیزمممممم من قربون هلن کوچولو شکر شیرین برمممممم عسل من 🧿💘🧿💘🧿💘حواسش به مامانش بوده 🌞✨🌞✨🌞 ای خدا چقدر این یه وجب فسقلی شیرینه 🧿🫀🧿🫀خدا واست حفظشون کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 💕 

خداروشکررررر که الان خوبی زهرا جانم 💘✨بیشتر مراقب خودت باش اره زهرا جون 999999درصد سردرد ها بخاطر کم آبیه اون 1111درصد هم بخاطر افت قنده این دوتا رو همیشه حواست باشه 😄✨😍

خداروشکررررر که اجازه دادن همسرت کنارت باشه عزیزم انشالله به زودی فسقلی شیرینت به دنیا میاد و این روزا به شیرینی و سلامتی ختم به خیر میشه 🧿🌞💘..منم آخ که نگم واست چقدر پیگیر فسقلیام یه قدرت و انرژی پیدا کردم 😂 😂 الان خودم باورم نمیشه این منم 

درست و حسابی نمیخوابم 

ولی خداروشکر که شیر و.. رو کم ندارم واسشون بخوان آروم باشن میتونن ولی نمیخوان چون همزمان شروع میکنن به جیغ و گریه 😂😍😚 تازگیا با صدای قرآن یا صدای آب و سشوار فهمیدم که واکنش نشون میدم با همینا آرومشون میکنم رادین خوابالو تر از همیشه میشه وقتی صدای سشوار رو می‌شنوه 😂😂😂😂 یه چیز دیگه صورت خودشون رو چنگ میندازن منو که هیچی دیگه 🥺ناخون هم ندارنا نمی‌دونم چکارشون کنم اجبارا داخل پک سیسمونی شون دستکش پارچه ای بود اونارو دستشون میکنم 😂😂😂😂😂

@sahel_everydayjoys ساحل جونم عشقای من خوبن؟ ای جونم کاش میدیدمشون از نزدیک و یه ماچ گنده از لپاشون ...

منم خیلی شلوغم زهرا جون خداروشکررررر حامد تا دو سرکاره بعد اون میاد کمک حالمه از وقتی برگشتم یکبار هم خونه رو کلی خواهر شوهرم تمیز کرده وگرنه حامد هرچی که بهم می‌ریزه رو همون لحظه مرتب می‌کنه زیاد بهم نمیریزه غذا هم به کمکم میاد درست می‌کنه 😉

من اینجا دوستامون گفتن بغلی نکن دیگه کمتر بغل میگیرمشون 😂🙈ولیییییییییی همیشه کنارشونم پلک میزنن میفهمم 

سرگرمی های خوبی هستن خداروشکر 🙈♥️😂 

کاش بودی بخدا مطمئنم که عالی میشد 

ممنون قشنگم مام خوبیم هلنم سلام داره خاله،پدرمو درآورده اصلا یجا واینمیسه کهنینی هم خوبه خداروشکر تق ...

بسلامتی عزیزمممممم 🧿💘🧿💘🧿💘 انشالله که بسلامتی  بغل بگیری پسر بهمن ماهیتو🧿🫶🏻 💋💘 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیررررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 🦋 من امروز چندتا کار خوب انجام دادم 😂 چندتا شیشه داشتم که می‌خوام داخلش رو سالاد بچینم و بزارم یخچال همیشه استفاده کنم از هفته آینده چون الان خداروشکر خیلی وزن کم کردم اکثر لباس هام اندازه م شده 😀🙈😀🙈😀✨✨✨✨عمرا اگه بزارم چاق شم دوباره 

ماسک خانگی هم استفاده کردم حموم رفتم به فسقلیا که همیشه میرسم 🙈 

داخل اینستا ترشی آلبالو دیدم که با نعنا و شکر و نمک و سرکه و آلبالو درست میکنن من فریز دارم اونم کنار گذاشتم درست کنم 

دیگه باید به غذا های از قبل آماده شده عادت کنم 😂✨

واییییییییییییی زهرا ببخشید اصلا حواسم به حرفام نبود 🙈🥴🙈🥴🙈🥴🙈این کم خوابیه ذهنمو شبیه ماهی گلی کرده نباید راجب ترشی و.. حرف میزدم تو بارداری 🫠🫠🫠🫠🫠معذرت می‌خوام خواهرم ببخشید 🥺🥲