2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105334 بازدید | 14912 پست
سلام قشنگمخوبی؟؟؟؟فسقلیااا خوبن؟؟؟ممنونم ساحلیی❤️❤️انشاالله برای همه روز خوبی باشه

انشالله عزیزدلمممممم ♥️ 🥰 ممنونم از دعای قشنگت 

مرسییییییییی نازنینم سلام میرسونن ✨💘✨💘

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام به خانومای جذاب و دوستداشتنیروزتون بخیر♥️♥️♥️آخر هفتتون قشنگدخترا انقدر دور خودم چرخیدم خسته شد ...

❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨ای جان عزیزم 🧿💕🧿💕🧿 بخدا که همین شیطون و بلا بازیای بچه ها به خونه روح و انرژی بیشتری  می‌بخشه 🌞✨😄✨🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 🦋 

منم تموم قد مشغول فسقلیام 😀♥️

به پوست و موهام میرسم فیلم امروز دانلود کردم ببینم تازه کلی خوراکی بهم رسیده که تموم نشده هنوز 😂دستپخت مادرشوهرم رو برای امروز دارم خداروشکر میکنم ♥️💘

خانوما آخر هفته رو من کلا برنامه ریزی کردم به خانواده و استراحت اهمیت بدم 

واسه هفته آینده دیگه از این خبرا نیست چون من چندتا کار واسم پیش اومده ❤️😀

می‌خوام شروع کنم به تمرین اینکه چطور با فسقلیا خوش بگذرونم چون دیگه خونه موندن تکراری شده می‌خوام برم بیرون و مهمونی انشالله از هفته آینده 😄😂

شروع کنم زبان رو مثل قبل پیش برم نه پراکنده 

از این به بعد حتی خونه موندن هم باید جذابیت داشته باشه مثلا میتونم واسه آشپزی کردن چیدن غذا و سفره رو وقت بزارم هم خوشگل میشه هم سرگرمم 😎

اینجوری میتونم تمرین غذا کیک و ژله و.. مختلف رو داشته باشم

همین 🤓👻فعلا همینا دلیل جذابیت هفته ایندمه ببینم چیا رو میتونم اضافه کنم یه پادکست هم شاید بد نباشه مخصوصا الان که نت گردی افراطی و بی هدفم بالا رفته 🙈از سر بی حوصلگی

سلامممممم قربون تو برم آزگلی قشنگم خوبی ؟ امین و فسقلیا خوبن خداروشکر ؟؟ الان باید درحال تدارک واسه ...

سلااام‌عزیزمن،قربونت برم،خوبیم همگی شکر خدا....

ممنون عزیزدل من💙🫂🫀🌺❤️💙💙🌺🫀

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 🦋 منم ...

به به چ‌برنامه ریزی خوبی... ساحل جونم🧿👌🏻

مهمونی رو هستم،برو ک‌ بهت خوش بگذره....

منم ک‌اینروزا با امین‌در تلاشیم، یه زوج رو آشتی بدیم...ک جدا نشن...

دعا کنین هرچی خیره پیش بیاد واسشون...

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 🦋 منم ...

سلام ساحل خوش بگزره بهت خواهری 

چ کار خوبی برا خودت هدف گزاشتی 

💗💗💗💗💗💗💗💗

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا صبحتون بخیر 

من برگشتم 

وای بچه ها ی روز رفتیم تو آب بغل باغمون 

از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۳ بعدظهر من مث مرغ آبی تو آب بودم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی حال داد انقد شنا کردیم 

انقد خوش گذشت ک حد نداشت

بعد حدود ۱۳ سال من رفتم تو رودخونه مون 

خیلی عالی بود جاتون خالی ❤️❤️❤️

اینم غروب روستامونه ب عشق خودتون گرفتم رنگش بنفشه😊😊😊 اون خونه ای ک چراغش روشنه خونه مامان بزرگمه 🤣🤣🤣🤣 همسایه پدر شوهرم ایناس

سلام دخترا صبحتون بخیر من برگشتم وای بچه ها ی روز رفتیم تو آب بغل باغمون از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۳ بع ...

سلام گلم خوبی؟ آب بازی😄من عاشقشم...

خداروشکر ک بهت خوش گذشت محیا...

ولی من از رودخونه اینا میترسم.فقط تو استخر میرم آب بازی😊اونم اگه رنگ کف استخر هم آبی تیره باشه نمیرم. فوبیا دارم نسبت  اینا.چقد غروبتون قشنگه💜💜💜

سلام گلم خوبی؟ آب بازی😄من عاشقشم...خداروشکر ک بهت خوش گذشت محیا...ولی من از رودخونه اینا میترسم.فقط ...

فدات آزی شکر خوبم 

آره منم تو عمق زیاد میترسم نمی‌رفتم ولی آب شفاش رو میرفتم عکسش رو میزارم میتونستی سنگارو بشماری 😁😁

@sahel_everydayjoys    

سلام ماه من قوربونت برم من سلامت باشی مرسی خوبیم ،هلنم ساام میرسونه خاله ساحل

ای جونم مامان شدنت رو تبریک میگم عزیزدلم میدونم که بهترین مامانی تو😘😘😘

نمیدونم ساحل شب قبل بستری کلا تا صبح سردرد داشتم جوری که سرم منفجر میشد سر هلنم همینجور بودم ولی نه به این شدت فک کردم عادیه 

بعد فرداش سرم گیج میرفت و تاری دید پیدا کردم سریع رفتم بیمارستان اونجا بستریم کردن خداروشکر که نینی سالم بود

حجم کارم واقعا زیاده هلنم مریض شده بود کلا درگیر و شلوغ بودم وقت نمیکردم یه آب بخورم ،بیمارستان بهم گفتن کم آب شده بدنت

ساحل هلن قربونش برم تا صبح موند پیش من تو بیمارستان وقتی نگاش میکردم درد و کلا فراموش میکردم و وجودشو هزاران بار شکر میکردم همسرمم کلا مسخره بازی در میاورد و میخندوند منو ....

بخش زنان زایمان بستری بودم و هیچ مردیو نمیزارن که اونجا به جز وقت ملاقات ولی اصلا به همسرم گیر ندادن و تجازه دادن با هلن پیش من بمونه

دیگه تا شب مادر شوهرم اومدو پیشم موند تا صبح

سلام دخترا صبحتون بخیر من برگشتم وای بچه ها ی روز رفتیم تو آب بغل باغمون از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۳ بع ...

سلام محیا جونم خوبی؟بتمن خاله خوبه؟

ای جونم آب بازییییییی

من عاشقشم موقع حموم با هلن کلی آب بازی میکنیم باهم بعضی وقتا همسرمم میاد

خداروشکر بهتون خوش گذشته عزیز دلم