2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105369 بازدید | 14917 پست

🔴انواع استراحت که بدن شما بهش احتیاج دارد

استراحت احساسی:

احساسات خود را با کسی که دوستش دارید به اشتراک بگذارید.

استراحت روانی:

کتاب مورد علاقه خود را بخوانید، با مشاور صحبت کنید و به مکان‌هایی که دوست دارید بروید.

استراحت فیزیکی:

بیشتر بخوابید و خوب استراحت کنید

مدیتیشن یا نیایش می‌تواند برای این نوع استراحت مفید باشد.

استراحت خلاقانه:

گاهی اوقات لازم است کمی از فعالیت‌های خلاقانه دست بکشیم.

استراحت اجتماعی:

با دوستان یا افرادی که حال شما را خوب می‌کند صحبت کنید.

✅ @A_purm

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺧﺪﺍﯾﺎ ...

ﺍﺯ ﺑــــﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺖ ﺷﮑـــﺎﯾﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻫﺖ ...

ﺍﻣﺎ ﺷـــﮑﺎﯾﺘﻢ ﺭﺍ ﭘﺲ می‌گیرم ...

ﻣـــﻦ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ...

ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺪﯼ ﺭﺍ ﺧﻠـــﻖ ﮐﺮﺩﯼ ، ﺗﺎ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺍﺯ ﺁﺩﻣـــﻬﺎﯾﺖ ...

ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺑﻪ ﺗـــﻮ ﺑﺎﺷﺪ ...

ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ می‌کنم ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ...

ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻨهاﯾﻢ ...

ﻣﻌﻨﺎﯾﺶ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩﯼ ﺗﺎ ﺧــﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺧــﻮﺩﺕ ...

ﺑﺎ ﺗـــﻮ ﺗﻨﻬــﺎﯾﯽ ﻣﻌـــﻨﺎ ﻧﺪﺍﺭﺩ ...

ﻣﺎﻧــﺪﻩ‌ﺍﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﭼﻪ می‌کردﻡ ...

دوستت دارم ای خدای من

🥀شهدا شرمنده ایم

#شهیدﺩﮐﺘرمصطفی‌ﭼﻤﺮﺍﻥ

#الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ‌فرَجهم

#الّلهُمَّ‌ارْزُقْنٰا‌شَهادَتَ‌فی‌سَبیلِکْ

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

❣وقتي چيزي را ميخواهي به جاي مدام درخواست كردن از هستي ، از حضور آن چيز در زندگيت تشكر كن

چرا كه وقتي مدام ميگويي چيزي را ميخواهم ، در حال فرستادن انرژي نداشتن به هستي ، هستي

پس براي داشتنش شكر گذار باش...🍃🍃🍃

👤دکتر الهی قمشه ای

.

#کانال_دکتر_الهی_قمشه_ای🔰

‌‌‌‌

🆔 @elaheiye_qomshei 🍃🍃

سلام آزی ب حق این روزای عزیز ک مردم میرن پابوس امام حسین گره از مشکلات برادرت باز بشه ناراحت نباش خد ...

سلام‌محیاجون

مرسی عزیزدلم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ی چیز دیگه ای بچه ها پیشونیم چروک ریز داره بنظرتون چی بزنم کمتر بشن ملا پوستم نابود شده باید حتما پی ...

محیا حالا ساحل میاد بهت ماسک میگه...

ولی سعی کن اخم نکنی ،ابروهاتو بالا ندی😁

من پیشونیم‌ اوکیه

ولی خط خنده دارم😄اونم‌دوسش دارم‌، مگه میشه نخندید بخاطر اینکه خط نیوفته

قربونت بشم عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️

نشی مهربون 😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ پانت ...

سلام عزیزم⚘  

ان شاءالله آخر هفته بیام بگم دیگه کامل انجام دادم 😅

به به مهمونی و دور همی و آفرین  عروس همه چی تموم، ساحل جان  هر وقت  تونستی  طرز پخت کیک هویج رو بهمون بده لطفا  ،من فقط یه نوع کیکم خیلی خوب درمیاد و چون که خیلی ساده هستش فقط اون رو هر از گاهی درست میکنم 😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام‌پانته آ جوناگه وقت داشتی از سکوت ذهن ک گوش کردی بهمون‌بگو کمی ،لطفا🙏🏿😘 سپاس

سلام عزیزم ⚘  هدف تمریناتی که برای   سکوت ذهن  میده برای اینکه که ما در نهایت بتونیم ناظر بر افکار خودمون باشیم و باهاش درگیر  نشیم وقتی که فرد بتونه به شکل ناظر بر افکار خودش نظارت بکنه و این مهارت رو بدست بیاره موقع که در یه موقعیت  که فشار روانی به طور معمول  ایجاد میکنه فرد دچار استرس  نمیشه و به شکل یک ناظر فقط به دنبال  راه حل میگرده  

تمرینهایی که استاد مقدم میده خیلیهاش  بسیار ساده هستند و میخاد ما رو تمرین بده که  فقط در لحظه  حال باشیم و تمرکز داشته باشیم

و مدیتیشن هایی هم میده که در راستا همین موضوع  هستند 

هر تمرینش رو باید یه هفته انجام  بدیم و کلا ۶ جلسه هست 

باریکلا ب حس ششمت عشقم

خیلی عزیزی 💋💋♥️

سلام عزیزای دلم‌خوبین؟دختراااایه مشکل واسه داداش بزرگم‌پیش‌اومده🥺 و‌من‌بشدت ناراحتم از ناراحتیش، وا ...

نگران نباش،ان شاءالله که همه چی  به خوبی  درست میشه 

براش تو گروه فی النور  پاکسازی کردم  ان شاءالله که خیره

عزیزم خودت هم بجای اینکه  نگران باشی و حس ناراحتی داشته باشی براش ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه  رو بگو خیلی تاثیر  داره  

نگاه ناظرت رو به برادرت طوری کن که از صمیم قلب  اعتقاد داری به راحتی برادرت میتونه موضوع  رو  حل کنه و چیزی براش نیست و حست رو خوب نگه دار و شکر گزاری کن براش 

سلام دخترا صبحتون بخیر بچه ها من خیلی خیلی پاین تنه و شکمم چاق شده ب حدی ک همه بهم میگن اصن پرخوری ن ...

سلام عزیزم خوبی  ♥️

محیا جان تحرکت رو زیاد کن و ورزش ، رقصیدن برای همه چیزهایی که گفتی عالیه 

موزیک بزار عربی و بندری برقص ببین تکون دادن بدن به قدری حالت رو خوب میکنه که حد نداره🥰

سلام عزیزم خوبی ♥️محیا جان تحرکت رو زیاد کن و ورزش ، رقصیدن برای همه چیزهایی که گفتی عالیه موزیک بز ...

و لاغر هم میکنه

سلام عزیزم ⚘ هدف تمریناتی که برای سکوت ذهن میده برای اینکه که ما در نهایت بتونیم ناظر بر افکار خ ...

ممنون عزززیزم