2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105369 بازدید | 14917 پست
ای جانم 🤗❤️مهم دلته که لرزیده برای آقا مطمئن باش زیارت دلی قبول تر هست 😘من 3 بار رفتم دفعه اول 3 ...

ممنون عزیزم آن شا الله خدا قسمت کنه و آقا بطلبه   

خوش به سعادتت  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ چشم ...

سلام عزیزم خوبی 

ای جاان عافیتشون باشه.    ماساژ  هم که عالیه برای بچه‌ها ،ساحل جان یه جا خوندم که ماساژ باعث میشه سیستم عصبی بچه‌ها بیشتر و بهتر رشد کنه و خیلی توصیه میشه دیگه بعد حموم هم که عالیه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانته آ و آتاناز خوشگلم شماهم امیدوارم حالتون مثل همیشه عالی باشه

ممنون عزیزم   

ای جانم قربونت خوب خوب زیاد سنی نداری هنوز اول جونیته😄😄😄😄خدا دخترت رو حفظ کنه برات عزیزم من کلا ...

شما لطف دارید  ممنون عزیزم   

مرسی عزیزم   خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه خوشگل خانم   

بسیار هم عالی ،منم قبلاً با دوستان خیلی بیشتری در ارتباط بودم ولی به مرور زمان گلچین شدند و خیلی محدود 

خوشبخت ترینم باشی در کنار همسر و پسر گلت 

راستش محیا جان دیروز تو ذهنم سنت رو حدود ۲۵ تخمین زدم که انگار زدم به هدف 

ازگل جان هم خوب دیگه معلوم شد و همون بود که تو ذهنم تصور میکردم،ساحل جان هم حدود ۲۸ فکر کنم باشه   

شوهرای حسود😁

ازگل جان بیشتر بد جنس هستش یه جوری میگه دهه پنجم حس کهنسالی میکنم     ‌  

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که روز خوبی داشته باشید   

خوب منم گفتم از دوست گلم الگو بگیرم و اهداف هفته پیش رو  برای خودم بنویسم ان شا الله خدا یاری کنه انجام بدم ،ببینم تا آخر هفته چند درصد رو موفق به انجام شدم 

گوش دادن به کتاب صوتی 

گوش دادن به دوره سکوت ذهن استاد مقدم 

ورزش کردن ان شا الله 

زبان خوندن و نوشتن 

مدیتیش 

و مانترا 

ان شا الله  آخر هفته بیام بگم همه رو انجام دادم   

سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

پانته آ مهربونم خیلی هدف های مختلف و قشنگی رو واسه این هفته آماده کردی مطمئنم آخر گفته از کیفیت کارت راضی هستی خداروشکر 😍 💘  و بله من ۲۸ م 😍♥️🫶🏻ماشالله حس ششم قوی داری 🧿💘

محیای خوشگلم بوسسسسسسس فراوان تقدیم بهت قربونت برم انشالله خدا عزیزانت رو حفظ کنه 💕 🧿 من امروز به هرکسی سپردم که فردا رو از دست ندن و یه چیزی به نیت بخرن من خودم جا سوویچی واسه ماشین آینده م 😬😍😃و خونه روستا میگیرم که بتونم کلیدش رو به زودی داشته باشم 

.. آزگل جونم خدا رو شکرررررر که خوبی عزیزدلم ♥️🫶🏻 انشالله همیشه سلامت باشی ✨💘 میگم سارا کی میخواد بیاد آخه 🥺الان خیلی گذشته  

.. مهدیس قشنگم خوبی ؟؟؟ تعطیلات خوش میگذره ؟ 😃

.. 

من امروز زبان خوندم دعا کردم  آشپزی کردم حموم رفتم بیرون رفتم 😂مهمونی رفتم  خونه مادر بزرگه حامد که دوستاشم بودن 😉دوساعت هرچند که مخاطب هام افراد سالمند بودن ولی انقد خوشگذشت که جاتون خالی 🍓🫀 

تموم این  کارا رو من بدون هزینه انجام دادم 😂کیک هویج پختم با لوبیا پلو همینا واسه بساط یه دور همی خانوادگی کافی بود 

فسقلیا هم سلام میرسونن و امروز در کمال تعجب خیلی آروم بودن مخصوصا رادوین چون همیشه یه هزارم ثانیه دیر بهش غذا میدی گریه می‌کنه امروز اصلا واسه شیر خوردن اذیت نکرد 

فردا پر کار تر از امروزم چون می‌خوام برم خونه خودمون رو تمیز کنم کم کم وسایلم رو انتقال بدم امروز نگاه میکردم من حتی دم کنی و دستگیره غذا هامون هم آوردم اینجا 😐 دیگه تعطیلات بعد زایمان بسه 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
شما لطف دارید ممنون عزیزم مرسی عزیزم خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه خوشگل خانم بسیار هم عالی ،م ...

باریکلا ب حس ششمت عشقم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که روز خوبی داشته باشید خوب منم گفتم از دوست گلم الگو بگیرم و اهداف ...

سلام‌پانته آ جون

اگه وقت داشتی از سکوت ذهن ک گوش کردی بهمون‌بگو کمی ،لطفا🙏🏿😘 سپاس

سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ پانت ...

سلام عشقم،خوبی؟؟؟ 

سلام بروی ماهشون عزیزای دلللللل❤️🧿❤️❤️❤️❤️🫀🥺🫀🫀🫀🫀

ای جانم، مطمئنم دلت واسه خونت تنگ شده

والا از سارا،خبر خیلی وقته ندارم ساحلی، کاش یه خبر از خودش بده....🥺

عافیت باشه حمامت، و خدا روشکر ک‌بهت‌خوش گذشته خواهری🧿🫶🏻💙

منم گفتگو با افراد مسن رو دوسدارم، دوسداشتنی ین🫂

سلام عزیزای دلم‌خوبین؟

دختراااا

یه مشکل واسه داداش بزرگم‌پیش‌اومده🥺 و‌من‌بشدت ناراحتم از ناراحتیش، واصلا آروم‌و قرار ندارم😔💔

میشه واسه بزودی حل شدن مشکلش دعا کنین

ممنون‌میشم🙏

سلام عزیزای دلم‌خوبین؟دختراااایه مشکل واسه داداش بزرگم‌پیش‌اومده🥺 و‌من‌بشدت ناراحتم از ناراحتیش، وا ...

سلام آزی ب حق این روزای عزیز ک مردم میرن پابوس امام حسین گره از مشکلات برادرت باز بشه 

ناراحت نباش خدا بزرگه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ پانت ...

سلام ساحل جانم قربونت خواهری 

انشالله ک تا سال دیگه این موقعه حاجت روا بشی

چ خوب ک رفتی مهمونی روحیه ات کلی عوض شده 

قلبون کوشولو هام برم من 🧿🧿🧿🧿 بعد از چهل روز آروم ترن میشن تازه 

سلام دخترا صبحتون بخیر 

بچه ها من خیلی خیلی پاین تنه و شکمم چاق شده ب حدی ک همه بهم میگن 

اصن پرخوری ندارم نوشابه ک اصن نمیخورم شیرینی جاتک خیلی خیلی کم قند ک چندین ماهه لب نزدم 

انگار باردارم شکمم 

خوب گ فکر کردم دوتا قرص هست ک من میخورم یکی پروفکتیل مکمل برای ریزش موهام ک هیچ تاثیری نداره 

با قرص دوفامد۱۰ برای کیست هام 

تو نی نی سایت نوشته بود ب شدت چاق میکنن اینا 

تازه دوفامد گفته بود حالت افسردگیمم بهت دست میده ک من اینم دارم 

نمیدونم حالا ادامه بدم یانه