سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️
پانته آ مهربونم خیلی هدف های مختلف و قشنگی رو واسه این هفته آماده کردی مطمئنم آخر گفته از کیفیت کارت راضی هستی خداروشکر 😍 💘 و بله من ۲۸ م 😍♥️🫶🏻ماشالله حس ششم قوی داری 🧿💘
محیای خوشگلم بوسسسسسسس فراوان تقدیم بهت قربونت برم انشالله خدا عزیزانت رو حفظ کنه 💕 🧿 من امروز به هرکسی سپردم که فردا رو از دست ندن و یه چیزی به نیت بخرن من خودم جا سوویچی واسه ماشین آینده م 😬😍😃و خونه روستا میگیرم که بتونم کلیدش رو به زودی داشته باشم
.. آزگل جونم خدا رو شکرررررر که خوبی عزیزدلم ♥️🫶🏻 انشالله همیشه سلامت باشی ✨💘 میگم سارا کی میخواد بیاد آخه 🥺الان خیلی گذشته
.. مهدیس قشنگم خوبی ؟؟؟ تعطیلات خوش میگذره ؟ 😃
..
من امروز زبان خوندم دعا کردم آشپزی کردم حموم رفتم بیرون رفتم 😂مهمونی رفتم خونه مادر بزرگه حامد که دوستاشم بودن 😉دوساعت هرچند که مخاطب هام افراد سالمند بودن ولی انقد خوشگذشت که جاتون خالی 🍓🫀
تموم این کارا رو من بدون هزینه انجام دادم 😂کیک هویج پختم با لوبیا پلو همینا واسه بساط یه دور همی خانوادگی کافی بود
فسقلیا هم سلام میرسونن و امروز در کمال تعجب خیلی آروم بودن مخصوصا رادوین چون همیشه یه هزارم ثانیه دیر بهش غذا میدی گریه میکنه امروز اصلا واسه شیر خوردن اذیت نکرد
فردا پر کار تر از امروزم چون میخوام برم خونه خودمون رو تمیز کنم کم کم وسایلم رو انتقال بدم امروز نگاه میکردم من حتی دم کنی و دستگیره غذا هامون هم آوردم اینجا 😐 دیگه تعطیلات بعد زایمان بسه