2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105316 بازدید | 14912 پست
سلام ساحل جونم ممنونم از همه مطالب مفید  بمونی برامون رفیق 🌹❤💋

سلاممممم محیای مهربونم ممنونم خانوم گل 💕❤️💕 خوشحالم که به کارت میاد عزیزم 💘💕💕♥️🫀🫀

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻

ماسک تخم کتان ما تخم کتان رو از عطاری که گرفتیم پودر میکنیم یا درسته مدت زمان بیشتری رو میزاریم که حرارت خیلی ملایم ببینه  به این صورت که یک قاشق چایخوری از پودر رو با یک لیوان آب روی شعله ملایم میزاریم و هم می‌زنیم تا جایی که ببینیم آب تغییر رنگ داده و ژله ای شده بعد سرد که شد به پوست می‌زنیم مقدار اضافه هم تا یک هفته قابل نگهداریه فقط ماسک های خونگی احتیاج به تکرار مداوم دارن تا تاثیر بزارن 

ماسک خیار یخی هم یک خیار رو میشوریم و داخل کیسه فریزر فریز میکنیم بعد یخ که بست بیرون میزاریم و سر خیار رو برش می‌زنیم و حالت ماساژ روی پوستمون به گردش میاریم خیار رو اون سطح که رطوبت و دماشو از دست داد دوباره برش می‌زنیم لایه رو همین طور لایه به لایه تا به آخر اینم یک هفته قابل نگهداریه و فوق العاده خوبه واسه خون رسانی و کسایی که ماساژور ندارن 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگا 

روزتون بخیر....خیلی ممنون برای تمام نکاتی که گذاشتی عزیزم 

امیدوارم یه روز قشنگ و پرانرژی داشته باشیم🙏

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررررر امروز تمرینات جدید رو ...

من نامه رو ننوشتم

اصلا نمیدونم چجوری هست

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
وایییییییی نگار جون نون پختی ؟؟ 😍😍😍😍😍وایییییی چقدر تجربه خوبی  من خیلی دوست داشتم تنور داش ...

قربونت عزیزم من همون داخل تابه میپزم خیلی خوب میشه بچه ها خیلی دوس دارن بعضی وقتا برا صبحونه چنتا درس میکنم

سلام صبح بخیر💖🌹

سلاممممم عزیزم صبح توام بخیر ♥️🥰.. نامه اینه که ما به خدا ویکی از فرشته های خواسته مون مثل فرشته آرامش فرشته صبر فرشته عشق و روزی با خودکار قرمز یا فونت قرمز خیلی دوستانه نامه مینویسیم و تشکر میکنیم و خواسته مون رو با کلمات با انرژی ازش می‌خوایم در آخر امضا می‌زنیم و اسم خودمون رو می‌نویسیم تا ۱۵ روز مرتب سر یه تایم مشخص هر تایم و ساعتی که اون روز وقت داری و آماده ای و یادت نمیره رو انتخاب کن 🌻♥️

سلاممممم عزیزم صبح توام بخیر ♥️🥰.. نامه اینه که ما به خدا ویکی از فرشته های خواسته مون مثل فرشته آر ...

این نامه به فرشته ها رو انگار من نمیتونم انجام بدم

من به خدا نامه بنویسم؟

یه چیزی ذهنمو درگیر کرده گفتم اینجا بپرسم شاید به جواب رسیدم قرص های اعصاب اعتیادآوره؟

وابستگی میاره عزیزم اره اما خداروشکر اگه آرام آرام کنار گذاشته بشه تاثیر بدی رو نداره اوناهم واسه شخصی که نیاز بهشون داره مثل قرص سردرد و قرص دل درد لازمه 

قربونت عزیزم من همون داخل تابه میپزم خیلی خوب میشه بچه ها خیلی دوس دارن بعضی وقتا برا صبحونه چنتا در ...

خیلیم عالی دستت درد نکنه مامان مهربون 🧿🫀

وابستگی میاره عزیزم اره اما خداروشکر اگه آرام آرام کنار گذاشته بشه تاثیر بدی رو نداره اوناهم واسه شخ ...

🤦‍♀️من میخواستم برم دکتر مغز و اعصاب،قرص های اعصاب بهم بده بخورم

این نامه به فرشته ها رو انگار من نمیتونم انجام بدم من به خدا نامه بنویسم؟

بنویس عزیزم شخصیه نمی‌خواد به اشتراک بزاری از هر جمله و کلمه ای که دلت میخواد داخلش به زبون بیار