2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105304 بازدید | 14912 پست

نکات پوستی روتین روزانه 💘💕💘💕💘💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

نکات آرایشی 🍄👩🏻‍🎨🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکات آرایشی 👩🏻‍🎨🍄💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕

امروز رژ لبتون یا یه قسمت از آرایشتون رو متفاوت تمرین کنین حتی واسه خانومی که آرایشی رو امروز نمی‌خواد داشته باشه  در حد یک قلم خط چشم یا ریمل یا فقط رژ رو متفاوت داشته باشه  

لغات زبان امروزمون خیلی سادست از طرفی مهمه که ما  لغات رو انقد تکرار و تمرین کنیم که شکل درستشون داخل ذهنمون  ملکه بشه و مثل هر لغت فارسی به راحتی تشخیص بدیم 🔡🔠🔤اگه شما مشغول یادگیری زبان هستین موارد تاپیک رو تمرین اضافه تصور کنین و از کنارشون رد نشین 💞❤️💞❤️💞❤️

ریشه شناسی هر لغت ترکیبی زبان خیلی مهمه و کمک می‌کنه به یادگیری بهتر و سریعتر  چون که هر جز رنگی یه معنی رو داره و با قرار گیری کنار هم یه معنی دیگه میشه حالت یه تیر دو نشون خودمون🔤💕🔠💕🔡💕و تمام واسه امروز🏵️💘🏵️💘🏵️

سلام به همه دوستان من عضو جدیدم اسمم نگاره تنها به این دلیل عضو شدم ک توی گروهتون باشم .یک ساله خوان ...

سلام.خوش اومدی عزیزم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

آهان راستی دوستای گلم یه چیزی رو یادم رفت بگم 😂😂🫶🏼

مو هامون خیلی مهمه که خوشگل باشه که ما انقدر استاد شیم که واسه خودآرایی شخصی مون بتونیم بین برند و مواد و وسیله های مختلفی که روز به روز به بازار میاد بهترین انتخاب رو داشته باشیم حتمااا مهمه آرایش و شنیون موها مخصوصا واسه خانوم هایی که شیک و ساده هستن شما چه جز افرادی باشی که روتین پوستی و آرایشی ساده ای رو دارن چه افرادی که سالن زیبایی کار میکنن خوبه که برند هارو بشناسی کارآمد ترین وسیله هارو بشناسی ما اینجا راجب خود آرایی همه این موارد رو سر فرصت تبادل اطلاعات میکنیم چون شاید من یا شما با شنیدن تجربیات دوستمون بتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم 

اولین و مهم ترین وسیله شونه هست شونه ها فلزی پلاستیکی چوبی هستن که انتخاب رو سخت می‌کنه واسه مواردی که ما با حرارت اتو سشوار و کراتین سروکار داریم استفاده از شونه فلزی آسیب به مو رو شدید می‌کنه واسه شونه چوبی هم حرارت مناسب نیست باید شونه از جنس  پلاستیکی نسوز باشه .. که بعدا واسه موارد بعدی همه شونه ها و کارایی رو باهم مرور میکنیم بهترین و کارآمد ترین شونه واسه اینکه من یه خود آرایی روزانه رو داشته باشم در کنار شونه ساده ام ، شونه دم باریک هست که فلزی و پلاستیکی هست چون این شونه قسمت دم حرارت نمی‌بینه و بیشتر حرکت دست شمارو راحت تر می‌کنه جایی که انگشت هاتون نمیتونه تار های مو رو شنیون کنه شونه دم باریک فلزی هست که سر دندونه ها پلاستیکی و دم فلزیه 💘💘💘اینو حتما داشته باشین که کلی به کارتون میاد واسه خود ارایی

آهان راستی دوستای گلم یه چیزی رو یادم رفت بگم 😂😂🫶🏼 مو هامون خیلی مهمه که خوشگل باشه که ما انقدر ...

سلام‌ساحلی، صبت بخیر قشنگم...

ممنون از این‌همه لطفت، بابت مطالب و عکسا❤🦋🫶

من‌مدل مو خیلی دوسدارم‌و سعی میکنم‌روزایی ک‌تایم‌اضافه دارم موهای خودمو دخترمو مدل بدم😊

جمله تکرار من(من محبت‌کردن‌رو دوسدارم)

و از امروز نامه ب فرشته هارو شرو میکنم، و ساعتشم‌ میخوام از ۲ بعداز ظهرباشه، خودکار قرمزم‌ گم‌شده بود، انگار فرشته ها دوسدارن من‌زودتر شروع کنم،چون دیروز بدون اینکه ب شوهرم بگم یه خودکار قرمز و آبی خریده بود واسم.😄

ساحلی، من خودم‌طوطی سبز دارم 🦜، متاسفانه نمیشه عروس هلندی با اون ازدواج کنه 😂😂😂 اون عروس هلندی ک‌عکسشو یبار گذاشتم واسه دوست مامانم بود ک اسمشم کوکو بودش😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام امیدوارم همگی روز خوبی و شروع کرده باشید

ساحل جان مرسی از مطالب مفیدت 🙏میشه نظرتو درمورد ژل شستشوی فومیژن و کرم ضد چروک گاتیو و سرم لیفت گاتیو بگی؟ممنون🙏♥️

سلام‌ساحلی، صبت بخیر قشنگم... ممنون از این‌همه لطفت، بابت مطالب و عکسا❤🦋🫶 من‌مدل مو خیلی دوسدارم ...

سلاممممم آزگلی جونم خوبی ؟؟؟ صبحت بخیر عزیزم به به همه فن حریف😍💕🧿

منم مدل دادن موهارو خیلی دوسدارم و اگه بیرون یکی رو ببینم که واقعا به مو هاشم رسیده کیف میکنم و انرژی میگیرم 😍😍

واسه کلاس  شنیون کله مانکن خریدیم و فقط همون تایم کلاس و آزمون به کارمون میاد ولی من کلی تمرین کردم و چندتا مدل رو یادگرفتیم که اگه روزی خدا بهم دختر داد حتمااا از بچگی واسش انجام بدم 😂😂 قبلا چند بار واسم پیش اومده که توی موقعیتی قرار گرفتم که باید موهای بچه رو درست میکردم و همیشه یا خرگوشی میزدم یا بافت سه تایی الان که یاد گرفتم مشتاقانه منتظرم فرصتش پیش بیاد 😂😂😂آخه اینجوری بچه ها بیشتر باهات دوست میشن 

ع نمیشه ؟ کاش میشد 😍🫠😂 ما که عروسی دعوت نمیشیم حداقل وصال نیکو خان با کوکو اتفاق میفتاد خیلی خوب میشد 🫶🏼🫠♥️باز جای شکرش باقیه 

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم به کارت بیاد من خیلی خوشحالم که میخونم پی ام هاتون رو واسه اینکه همراهی میکنین و اهمیت میدین جمله ت هم مثل همیشه خیلی دلبره ♥️🪷🫶🏼

وایییییییی نگار جون نون پختی ؟؟ 😍😍😍😍😍وایییییی چقدر تجربه خوبی  من خیلی دوست داشتم تنور داشتم یا حداقل خونه مون این اجازه رو میداد که بپزم  🫶🏻 💕 نوش جونتون انشالله همیشه تنت سلامت باشه که بتونی بپزی و بوی نون تازه توی خونتون بپیچه 

سلام امیدوارم همگی روز خوبی و شروع کرده باشید ساحل جان مرسی از مطالب مفیدت 🙏میشه نظرتو درمورد ژل ش ...

سلاممممم نگار خوشگلم مرسییییییی از تو که همراهی و توجه میکنیم عزیزم 💕❤️💕❤️💕امیدوارم به کارت بیاد و خوشگلی هاتو چندین برابر کنه عزیزم  🫶🏻😍🫶🏻😍🫶🏻😍 الان بهت میگم توی تگ بعدی باید بنویسم

آهان راستی دوستای گلم یه چیزی رو یادم رفت بگم 😂😂🫶🏼 مو هامون خیلی مهمه که خوشگل باشه که ما انقدر ...

سلام ساحل جونم ممنونم از همه مطالب مفید 

بمونی برامون رفیق 🌹❤💋

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام امیدوارم همگی روز خوبی و شروع کرده باشید ساحل جان مرسی از مطالب مفیدت 🙏میشه نظرتو درمورد ژل ش ...

عزیزم دو تا سرم گاتیو که اسم بردی اگه واقعا بخوام بهت بگم که انتظار معجزه و تاثیربالایی رو ازش داشته باشی نه نمیشه داشت من بهت پیشنهاد میکنم واسه لیفت و  ضد چروک سرم یا کرم ویتامین سی رو هرشب استفاده کنی ویتامین سی رو اگه استفاده کردی حتماااا بعدش ضد آفتاب بزن اگه بیرون رفتی و اگه ویتامین سی رو با ماسک به پوستت رسوندی یا سرم حجمش بالا بود حتما قبل در معرض خورشید قرار گرفتن  صورتت رو بشور که نباشه روی پوستت .. و اینکه کلاژن سازی پوستت رو بالا ببر با تغذیه ای که حاوی فیبر و پروتئین و اینکه از یه آبرسان خیلی قوی استفاده کن خونگی مثل ماست . مثل آلوئه ورا صنعتی مثل مارک mnd یا نوترژینا و.. مارک های آبرسانی که خوبن یعنی پیشنهادی اینه که هزینه کنی واسه آبرسان خوب ویتامین سی خوب و کلاژن سازی بهتر  .. ماسک خیار یخی و ماسک تخم کتان رو هم مرتب واسه لیفت پوستت انجام بده تا اینکه بخوای  سرم ضد چروک و لیفت بخری .. شوینده هم اره خوبه عزیزم شوینده های پریم و svi هم خوبن