2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 104905 بازدید | 14855 پست
نمیدونم گفته بعد که شوهرش فهمیده یه اتفاقاتی افتاده ان شاء الله بخیر بگذره و هر جا هست سلامت باشه 🤲 ...

وای ببخشید فراموش کردم سلام‌کنم فاطمه جونم

سلام‌صبت بخیر خواهری🤭

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وای ببخشید فراموش کردم سلام‌کنم فاطمه جونمسلام‌صبت بخیر خواهری🤭

منم 🙉🤭

سلام عزیزم 

صبح بخیر 

💞😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای من...چی بگم‌خواهر، انشالله ک‌بخیر میگذره

مطمئنم زود میاد 

😇

از دست آقایون 

به منم میگه نمیخوام بری سایت نینی 

ولی... 🙃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر چه روز خوبی رو شروع کردم ازگل برگشته ♥️👯 ...

سلام عزیزم  روز شما هم بخیر باشه ♥️

و خدا رو شکر برای پولهای شادی آفرین همیشه  پرررررر پول باشی 😍🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
2805
سلام‌ ساحلی، مرسی همگی خوبیم...اره خداروشکر ک‌بخیرگذشتن، والا خواهر،این‌رفیق شما بیرون ازخونه همههه ...

آزگل جان  دختر منم کوچیک که بود  دقیقا  همین طور بود بسیار زیاد مریض میشد بعدها اعتراف کرد که تو مدرسه چه  کارها کرده و ما بی خبر 🤧😑 

حالا خوبه  الان تو میدونی من اون موقع اصلا بهش شک نمیکردم 😅

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دوستان روزتون بخیر دیروز با همسرم رفتیم بیرون سوغاتی هایی ک برا دوستاش آورده بود دادیم بهشون از ...

سلام خانمی خوبی  🌹

مبارکش باشه😍 

نگران نباش ان شاءالله که  چیز مهمی نیست🙏🏻 

سلام بچه ها من میخام برم حلالم کنید😭😭😭😭😭شوهرم فهمیده تو سایت خیلی اتفاق ها افناد خیلی دستون دار ...

اللهم صل علی محمد و آل و محمد 

نگران نباش ان شاءالله که به خیر بگذره همه چی 🥺

سلام به دوستان خوبم  

چقدر دنیای عجیبی داریم در روزی که خوشحال ز برگشتن دوستمون هستیم 

یکی دیگه از دوستامون میره 🥺 

ان شاءالله محیا جان هر جا که هست خدا نگهدارش باشه🤲

💌دلت را

غمهایت را

و تمام زندگیت را

به خدایی بسپار که؛

تَبارَکَ الَّذِی

إِنْ شاءَ جَعَلَ لَکَ خَیْراً مِنْ ذلِکَ

خدایی که

اگر بخواهد

برای تو بهتر از این قرار  می دهد.

📚فرقان/۱۰

━━━✥⃝@ayegerafy📿

سلام به دوستان خوبم چقدر دنیای عجیبی داریم در روزی که خوشحال ز برگشتن دوستمون هستیم یکی دیگه از دوس ...

سلام،خوبی پانته آ جون...

انشالله ک‌خیره باشه واسش

آزگل جان دختر منم کوچیک که بود دقیقا همین طور بود بسیار زیاد مریض میشد بعدها اعتراف کرد که تو مدر ...

از دست این‌بچهای شیطون🤭

مطمئنم زود میاد 😇از دست آقایون به منم میگه نمیخوام بری سایت نینی ولی... 🙃

ولی‌ما کار خودمونو‌میکنیم😄😄😄

سلام،خوبی پانته آ جون...انشالله ک‌خیره باشه واسش

حتما خیری توش هست 

از دست این‌بچهای شیطون🤭

ازگل جان این وروجک من اونوقتها یه کارها یکی کرده و نم پس نداده ....... 

الان بعضی وقتا بهش میگم در گوشهاش رو میگیره میگه نگوووووو چه کارهای سمی انجام دادم 😂

ولی خوب من هر از گاهی یاد آوریش میکنم😁

2810