2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 104930 بازدید | 14858 پست
سلام دوستان روزتون بخیر من بعد از ۲۰ روز برگشتم تهران وای الان لش کردم رو تخت خواب 😍😍😍😍😍انقد دل ...

ای جان واقعا هم که هیچ جا خونه خود آدم نمیشه 

تولد آقاتون هم پیشاپیش مبارک باشه انشالله بهترین لحظه هارو کنار هم بگذرونین 😍 💕 😍 

الهی من بگردم دور اون فسقلچه ♥️ اصلا نگران ریزی و انحراف نباش چون خداروشکر زود متوجه شدی واسه انحراف که کش و پا بند میدن اوکی میشه انشالله که تنش سلامت باشه 

محیا به دل خوش و تن سالم محصولات رو بفروشی خیلی خوشحال شدم 😂😍😂😍فدای سرت مهم اینه فروختی 

محیا به چندتا عطاری اطرافتون یا رستوران های سنتی سفارش بده اونا هلاک این چیزان دلشونم بخواد طبیعی ارگانیک 😉🥰

... واسه وام هم محیا دیدی گاهی از شرایط انواع وام ها خبر نداری همش باید بری بپرسی من یه اپلیکیشن رو دانلود کردم اکثر وام هارو داخلش توضیح داده برنامه ساد ۲۴ ( saad24) 

واسه استعلام چک اما انواع اطلاعات داخلش هست دانلود کن 

انشالله که به کارت بیاد 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام خانمی خوبی صبح شما بخیر باشه ❤️خدا قوت واقعا سه تا بچه داشتن خیلی سخته فرشتگان الهی یار ...

سلامممم مرسییییییییی نازنینم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جان قبلاً تو یه گروه بودم بعد یکی از دوستان اونجا هم یه کانال خصوصی برای خودش از خواسته هایش و ...

😂😂😂اره واقعا همینا دعای منم هست حتی بخدا سنوگرافی گفت داداش کوچیکم دختره یهو گذشت گفتن که پسره 🥲🥲شانس ندارم 😂🫠

اره پانته آ جون منم همینطوری واسه خودم ساختمش پر از حس خوبه چیزایی که دارم چیزایی که می‌خوام همه لحظه و احساسات و عواطف روزمره م 

سلام دوستان چند روزه درگیر نا خوشی بچه هام ان شاء الله دیگه امروز بهتر میشن 😀🤲

سلام عزیزم ای وای 🥺🥺عزیزای دلم انشالله که روز به روز بهتر شن 

2805
سلام‌خواهرای عزیزمحالتون‌چطوره؟؟؟ ساحل عزیزم،فندوقای خاله خوبن؟محیاجونم پسرگلت چطوره؟ انشالله محصولا ...

😮‍💨😱😮‍💨😱😮‍💨😱ای وای 

خداروشکررررر همشون به خیر گذشته مال دنیا فدای سرتون مادرت تنش سالم باشه انشالله بهترشو میخره 😍♥️

خدارو صدهزار مرتبه شکر داداشت خوبه نمیدونی چقدر نگران بودم بخدا ،سلام منو به رفیقم برسون بگو بیشتر حواسش به خودش باشه 

انشالله روزگار به زودی به وفق دختر خاله ت بچرخه و تصمیمش نتیجه خیر و خوشی داشته باشه واسش کلی خبر خوب بشنویم ازش 😍😍

خودت چطوری خواهرم ؟؟؟ جان حسابی خالی بود 

دامادمون و خواهر زاده هام خوبن؟ 

آزگل یه صدقه ای نذر یا سفره ای بنداز خداروشکر که همشون گذشته انشالله که سلامت باشین و به دور از پیشامد بد ♥️🧿

خوش اومدی مجدد خواهرم 😂اینجا خونه خودتونه 🥰😂

قربونت برم عزیزدلم...آره خداروشکر ک داداشم خوب شد.انشالله هرچی خیرِ پیش بیاد محیا...این‌چنوقت اصلا ن ...

الهی بگردم دور بلا خانوم 

ازگل سوپ و آشی رو بهش بده که داخلش عدس و جو باشه بعد شیر و ماست و خامه داخل غذاش نباشه 

برگ زرد آلو و اسفناج هم بهش بده زود زود خوب میشه انشالله 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر چه روز خوبی رو شروع کردم ازگل برگشته ♥️👯👯👯👯💃🏻👯💃🏻👯🕺🏻👯🕺🏻🕺🏻 محیا محصولاتش رو فروخته 💃🏻♥️💃🏻♥️💃🏻👯👯♥️💃🏻♥️💃🏻 فاطمه هم عجب شیره خرمایی ساخته کدبانو بوده و رو نمی‌کرده 😂💃🏻💃🏻♥️💃🏻👯♥️👯♥️💃🏻💃🏻

خداروشکررررر که پانته آ هم خوبه 

آتاناز نیست کجاست ؟؟ حتما دوباره رمان دانلود کرده 

خانوما من امروز حسابم پر پوله 😂😂😂😂ولی فقط تا امروزه 🫠😂🫠😂🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️شکر خدای شنونده م رو به جا میارم

سلام عزیزان من 

امروز سعی میکنم یه جور دیگه خودمو دوست داشته باشم. 

افکار منفی رو از خودم دور میکنم. به هیچ کس اجازه صحبت بی جا و حرف آضافی نمیدم.

با آرامش دنبال کارهای خودم میرم. 

وقتمو با صفحات مجازی تلف نمیکنم.

انشالله 😍😍😍اتفاقا کم ریختی کیفیت و رنگش رو بهتر نشون داده تنتون سلامت باشه تو و مامان نوش جونتون ...

سلام عزیزم ❣️😀

آره زحمت داره 

یادمه اولین بار که به مامانم کمک دادم 

3 روز تب کردم 🥴😐

اینو یادم رفت بگم 

باید یه کف گیر دستت باشه 

کف هایی که میاد رو دیگ رو بگیری 

چون میگن اگر نگیری نجس هست و فلان 

دیگه نمیدونم 😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم ای وای 🥺🥺عزیزای دلم انشالله که روز به روز بهتر شن

ممنون گلم 

امروز بهتر هست خداروشکر 

رفته پیش دبستانی 😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزان من امروز سعی میکنم یه جور دیگه خودمو دوست داشته باشم. افکار منفی رو از خودم دور میکنم. ب ...

سلامممممم به به چقدر تصمیم های درستی رو گرفتی واسه امروزت 😍😍😍😍 انشالله نتیجه عالی میگیری عزیزم 

ممنون گلم امروز بهتر هست خداروشکر رفته پیش دبستانی 😍

😍🥰😍🥰😍الهی بگردم فسقلی خاله خداروشکررررر 🧿 🫀 🧿 🫀 

😮‍💨😱😮‍💨😱😮‍💨😱ای وای خداروشکررررر همشون به خیر گذشته مال دنیا فدای سرتون مادرت تنش سالم باشه ...

سلام‌ ساحلی، مرسی همگی خوبیم...

اره خداروشکر ک‌بخیرگذشتن، والا خواهر،این‌رفیق شما بیرون ازخونه همههه چی میخوره و ما هم از همه جا بی خبر...

مرسی،اره واقعا انشالله ک‌بهترین واسه دخترخالم‌اتفاق بیفته،مرسی ساحلی

اللهم‌صل علی محمد وال محمد..

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
الهی بگردم دور بلا خانوم ازگل سوپ و آشی رو بهش بده که داخلش عدس و جو باشه بعد شیر و ماست و خامه داخل ...

مرسی ساحلی، اره خداروشکر سوپ‌دوسداره، و‌درست‌کنم میخوره...

مرسی گلم

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر چه روز خوبی رو شروع کردم ازگل برگشته ♥️👯 ...

مرسی مهربون

انشالله حسابت همیشه پرپول باشه💐

2810