2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105195 بازدید | 14885 پست
[QUOTE=352968746][QUOTE=352927719][QUOTE=352914862]ای جااانم مانی قشنگم پول جذاب و نازنین که دوااا ...

💖🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلامممممم به پانته آ جونم خوبی ؟؟ ممنونممممم بخاطر معرفی اپ ❤️💘حتماااا دانلود میکنم اختیار داری عزی ...

سلام عزیزم 🥰 خواهش میکنم قشنگم 😘

ان شا الله خدا یاری کنه منم بیشتر متمرکز باشم 🥺

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممممم 😂😂 بخدا من چادر رو واسه اینکه حواسم به حضورش پرت نشه تا روی چانه کشیده بودم نبینمش 😂😂 ...

عزیزم اصلش هم همین هستش که با نماز حال دلمون خوب باشه خیلی ها فقط بر اساس عادت میخونند ،همین که به قلبت افتاده و آرامش میگیری نشونه هستش 

میگن هر اسم خدا 

وند یه فرشته نگهبان داره و تا خود خدا اجازه نده مفهوم و معنیش بر قلب و زبونمون جاری نمیشه خیلی ها فقط طوطی وار ذکر میگن ،نماز هم همینه خیلی ها فقط میخونند و کم افرادی هستند که با قلبشون می خونند ،عزیزم تو نمازت ما رو دعا کن 🥰😘

سلام‌صبتون بخیر خوشگلاااااا

نزدیک‌مدرسه هاست و کلی درگیریم مگه ن مامانااااا

محیاجون‌از عموت چخبرا؟؟؟  الان‌تو بخشه؟؟؟

ساحلی هم‌ک‌حتما الان‌کرمانشاهه و کنار خانوادش...

منو،فاطمه و پانته آ هم‌درگیر کارای مدرسه ایم...

روزتون خوش قشنگام

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزم نمیخواد قشنگم 😍استاد تویی منم شاگردی شمار رو میکنم 🤭🥰

اختیار داری نازنینم 💘 💕 

سلاممممممم مهربونم الان کرمانشاهم 🙈فراموش کردم حتی به حامد بگم اون کمد رو باز کنه 🥺نه آخه خودمم احتیاج دارم محتویات کمد رو 😂برگشتم یادم بنداز 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
والا منم اصلا حوصله بازی ندارم 😀قبلا آمیرزا بازی میکرم یه مدت هم جدول سودوکو ولی بچه ها دائم در حا ...

ای جاااااانممممممم شیرین عسلا 💘🧿💘🧿💘🧿💘🧿💕💘💕💘💕💘💕

سلام عزیزم ❤️😍چشم و دلت روشن 😃انرژی و حس خوبت به منم رسید دایی ها به شدت خواهر زاده هاشونو دوست ...

🥰♥️🥰♥️🥰♥️🥰قربونت برمممممم سلامت باشی ✨ 💕 💘 

اوه از اون نظر اره خیلییییییی بیشترررر هواتو دارن واسه سوغاتی دادن 😂و عزیز بودن 😂 دعوت به مهمونی میشی اگه فامیلی چیزی این سمتا باشه  😂ولی امان از وقتی که دلت تنگه و تلفن زدن کفایت نمیکنه چون میخوای باشی خونه شون اون موقع اذیتی 🥺🥺

سلام‌صبتون بخیر خوشگلاااااانزدیک‌مدرسه هاست و کلی درگیریم مگه ن مامانااااامحیاجون‌از عموت چخبرا؟؟؟ ...

سلام آزی صبح بخیر آخی یادش بخیر این تایم چقد خوب بود ذوق اینو داشتیم بریم لوازم تحریر بخرم عاشق بدی لوازم تحریرم 

چند روز پیش بین دوستای همسرم کل کل سر کارشون بوده 

همسرم از همه شون بهتر بوده 😄😄😄😄 سه تا خودکار قرمز آبی بنفش بهش داده بودن چ خودکار های عالی 

اونم برا من آورده بود 😃😃😃

فدات آزی والا قرار ی عمل ازش بکنن خدا بخیر بگذرونه اینم 

پری روز رفتم دیدنش خیلی ضعیف و لاغر شده بود کلی گریه کردین با مامان بزرگم 🥺🥺

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام‌صبتون بخیر خوشگلاااااانزدیک‌مدرسه هاست و کلی درگیریم مگه ن مامانااااامحیاجون‌از عموت چخبرا؟؟؟ ...

سلاممممم مرسییییییییی عزیزدلمممم اره من کرمانشاهم جات خالی ✨🫀🫧

حامد فقط امروز و فردا اینجاست میگه تا هستم دعوت میکنم واسه شام 

یه کافه رستوران کلبه ای هست بهشته برم حتمااااا کلی عکس میگیرم اینجا میزارم 

کرمانشاه جاهای خوشگل و دلبر خیلیییی داره کاش قسمت همتون شه بیاین اینجا 

سلام آزی صبح بخیر آخی یادش بخیر این تایم چقد خوب بود ذوق اینو داشتیم بریم لوازم تحریر بخرم عاشق بدی ...

😂😂اصلش هم همینه اون تشویق بشه سودش رو تو ببری مبارکت باشه عزیزدلم ♥️ 

انشالله روز به روز بهتر بشه 🌸🌸🌸🌸

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من از کرمانشاه بهتون سلام میرسونم ✨😂

باور کنین داشتیم نزدیک می‌شدیم من حالم بهتر و بهتر میشد 😂برعکس حامد اینجا احساس غریبی می‌کنه یه سری مکالمه ها و کلمه هارو که اینجا مخصوص استفاده میکنن متوجه نمیشه 😂 همین اذیتش می‌کنه 

من یک هفته ده روز اینجام 

اما حامد فردا پس فردا می‌ره 🥺

فسقلیا 😂اصلاااااا نمیخوابن حتی رادین که همیشه می‌خوابید الان چهار چشمی اطراف رو میبینه 😂😂دلیلش اینه مامان و بابام و داداشام یعنی هشتا چشم بهشون زل زدن  اینا هم از رو نمیرن زل میزنن 

فکر میکردم بیام اینجا راحتم  و میخوابن ولی خیال باطل بود 

2810