2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105208 بازدید | 14893 پست
😄😄😄جورج کلونی رو خوب اومدی، بشوهرم‌بگم‌حسودیش شه🤭تو عزیز دل منی‌مهربونم، دل بدل راه داره خواهری� ...

آره حتما بهش بگو ،والا از خداش هم باشه بزرگترین ‌شانس زندگیش هستی   😎

خیلی عزیزی خانم گل 🥰😘

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
آره حتما بهش بگو ،والا از خداش هم باشه بزرگترین ‌شانس زندگیش هستی 😎خیلی عزیزی خانم گل 🥰😘

عززیزدلمی💞🌹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ساحلی، بیشتر حالِ خوب این‌کتاب میدونی‌چیه؟؟؟اینکه۳۵۸ برگه داره ولی اینققققد سبکه، اینقد سبکه ک ...

منظورم‌صفحه بود😂

هرچند فرقی نمیکنه زیاد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
[QUOTE=352927719][QUOTE=352914862]ای جااانم مانی قشنگم پول جذاب و نازنین که دوااااای هر دردیه ک ...

😁😁😁

نازشم میکشم 💞

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزم شب شما هم بخیر باشه عزیزم خیلی راحت و آسون اپ باد صبا رو نصب کن و اذان‌ها ش رو فعال کن ای ...

سلامممممم به پانته آ جونم خوبی ؟؟ ممنونممممم بخاطر معرفی اپ ❤️💘حتماااا دانلود میکنم 

اختیار داری عزیزم هرکس به شیوه ای شکر گذار خداست و ارادتش رو ابراز می‌کنه نماز هم یه نوع از این موارد 😍❤️

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
واقعا بابای مامانم یه زن داشته که فوق‌العاده زیبا بوده خودشون میگن چشم خورده که به رحمت خدا رفته 4تا ...

خدا رحمت کنه عزیزم💚

انشالله بقیه سلامت باشن و سایه شون مستدام باشه هزار ماشالله ♥️🧿توام که هزار الله و اکبر همه قشنگیای دو طرف رو چیدی و کلکسیونی از قشنگی 🧿♥️🧿♥️🫂

ان شاء الله امروز میرسه ازش استفاده میکنی😀یه خیار گذاشتم تو فریزر هفته ای دو بار شب ها ورق ورق میکن ...

به به 😍💘خوب بود گفتی آب برنج برم منم بسازم 😂خدا خیرت بده همش میگفتم یه چیزی کمه 

و اینکه مارک رو جلد دستگاه رو متاسفانه داخل کمد گذاشتم که چند وقت پیش اینجا انگار گفتم که کلید رو گم کردم 😁😂 ولی فردا میدم حامد با پیچ و مهره بازش کنه میگم بهت 

راستی خیار روهم سالم توی فریز بزار بعد برش بزن اون رو به پوستت بکش رطوبت از دست داد برش بزن لایه بعدی همینجوری تا رسیدن به انتهای خیار 😍😌 چقدر کیف میکنم با خوندن این رسیدگیا 🧿🫂😍

باید همینکار بکنم 😂ولی گوشیم پر از بازی هست فکر نکنم زیاد بت نه نفس بکشه 😀

من اصلا نمیتونم تصور کنم یه روز با گوشیم بازی کنم 😂🫂همیشه دوسدارم به این درجه از عرفان برسم 

اما حامد چرا کلی بازی داره همیشه هم کیف می‌کنه که داره انجام میده 🥴🥴🥴🥴

ممنون قشنگم ان شاء الله 🤲ان شاء الله پسراتو دوماد کنی 😀🤲❤️

واییییییییییییی مرسییییییییی شیرین عسلم انشالله 💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘

باید برم هلیله بخرم بخورم شاید فرجی شد 😁ساحلی کنار اومدن با اولین تا مو سخته خیلی سخت ولی با دوم ...

😂😂😂 همون یه دونه دونه دونه تار های عصبیمو زخمی کرده  داره دیونه م می‌کنه 

مرسییییییییی نازنینم انشالله شماهم همیشه سلامت باشین 

اره ولی جوابه هرروز یه دونه رو استفاده کن جز روتین همیشگی بزار 

ای جانم😀😀ساحلی به همین راحتی هست که الان خوندی هست خجالت رو بزار کنفقط دوست داشتم قیافه آقا حامد ر ...

عزیزمممممم 😂😂 

بخدا من چادر رو واسه اینکه حواسم به حضورش پرت نشه تا روی چانه کشیده بودم نبینمش 😂😂😂ولی باز می‌فهمیدم که اونجاست و داره منو میپاد شبیه باز جو ها نگاه می‌کنه وقتی چیزی براش تازگی و غیر قابل باور باشه من بی صدا گریه میکردم بخدا 😂😂😂😂😂

ولی اون فکر میکرد من ۱۲ رکعت پشت سرهم و بی وقفه دارم انجام میدم حتما یه چیزیم هست 🤣🤣

حالم خیلی خوب شد خیلی متفاوت طوری که بخدا میدونستم که با همه اون چیزا که یادم می‌رفت بین نماز چی بود که رکوع و سجده سلام و تشهد میگفتن باز خدا قبولش کرده چون حالم خوب بود یه قسمت هایی رو یادم می‌رفت فارسی میگفتم 😂😂😂توی ذهن خودم به این باور بودم که خدا که احتیاجی به نماز من نداره فقط میخواد بدونه من خواسته م چیه و چطور میگم ، دیگه فارسی میگفتم 🤣😂🤣😂🙈🙈🙈

من همیشه حالم با دعا و ذکر خوبه بخدا آرامش و حفاظت و خیال جمعی رو قشنگ احساس میکنم اما نماز خوندم صد برابر اون حس هارو بهم داد واسه همین می‌خوام بخونم 

اره عزیزم لطف میکنی تگم کن 😍💘😍💘😍 امیدوارم کم کم بشینم جدی و اساسی نماز بخونم 

فدات ساحل جونم آره واقعا خداروشکر تو این ی هفته همه خونه بابامیمم حتی زن عموم دیشب زن عموم رفت شیرین ...

خداروشکررررر عزیزممممممم خنده هاتون همیشگی و از ته دل باشه انشالله همیشه 💘🧿💘🧿💘🧿

🥺♥️🥺♥️🥺ای خدا به اون اندازه که دخترا بابایی هستن پدر ها هم همه حال هوای دختراشون رو دارن و عاشقشونن 

خدا انشالله روز به روز بهترش کنه خداروهزاران بار شکر ♥️ 

انشالله سایه هیچ پدر مادری یا کمبود هیچ بچه ای احساس نشه اصلا 💘🧿

حسابی بهت خوش بگذره این دورهمی ها نشون میده که خداروشکر خانواده و بستگان چقدر باهر حال همدیگه ،تاثیر پذیرن و پشتیبان همن 💘🧿♥️ خداروشکررررر 

سلام‌ساحلی، همینکه‌ب ذهنت‌خطور کرده واسه نماز خوندن خودش خیلی خوبه...دقیقا حالتو درک‌میکنم،چون‌امینم ...

😂😂😂😂😂از دست امین که همیشه از در تفاوت وارد میشه 

آزگل جونم سلامممم به روی ماهت اره واقعا خدارو شکر که درکم میکنی 🫠😂♥️

دیگه رسیدن به هر آرامشی قبلش پشت سر گذاشتن یه طوفانه منم از طوفان آدم حساب کردن حامد می‌گذرم 🥴😂یعنی چی که باید ازش خجالت نمازی بکشم  🥴🤐😤 

اختیار داری عزیزم امروز استفاده کردم عالی بود و متفاوت من خیلی کم سراغ عطر میرم چون یه مدل عطر خیلی سال پیش به مشامم خورده در جستجوی اونم روی لباس بقیه 😂 بوی خالص یاس و شکلات داشت

2810