2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105194 بازدید | 14885 پست
خدایا شکرت از این همه حجم از انرژی مثبتی که اول صبحی از کامنت هاب دوستانم در این تاپیک گرفتم🤩

خداروشکررر 😍😍😍😍منممممم همینو اول صبح تجربه کردم ♥️🫶🏼♥️🫶🏼💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌سارا جون، یکار براشون‌‌پیش اومده، واسه همین‌‌ادامه تاپیک رو فعلا سپردن‌ب ساحل جون، انشالله بزو ...

امیدوارم حالشون خوب باشه و روزگار بر وفق مرادشون باشه خیلی دختر پرانرژی بودن بودنش لازمه تاپیکه🫠🫂

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨

سلام دوستای پر انرژی و حال خوب کن من🥰 جمعتون مبارکککککک🤗امیدوارم کلی خوش بگذرونین و هفته پیش روتون پر انرژی شروع کنین💖

‏اگه یاد بگیریم که موفقیت بقیه چیزی از ما کم نمیکنه، دنیا جای بهتری میشه.افکار خوب داشته باش حرف های خوب بزن به دیگران خوبی کن همه چیز برمیگرده به خودت✨🤗🤍✨
سلام دوستای پر انرژی و حال خوب کن من🥰 جمعتون مبارکککککک🤗امیدوارم کلی خوش بگذرونین و هفته پیش روتون ...

سلام گلی خانم همچنین عزیزم روز خوبی در میش داشته باشی 💋🌹❤

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دوستای پر انرژی و حال خوب کن من🥰 جمعتون مبارکککککک🤗امیدوارم کلی خوش بگذرونین و هفته پیش روتون ...

سلاممممم گل خوشگلم 💕❤️🦋💕😍🫶🏼 ممنونم رفیق خوبم همچنین توووو عزیزدلم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
امیدوارم حالشون خوب باشه و روزگار بر وفق مرادشون باشه خیلی دختر پرانرژی بودن بودنش لازمه تاپیکه🫠🫂

دقیقااااا خانوم گل 💕💘💘💘💕💘💘💘💕 انشالله به زودی زود برمیگرده کنارمون 🫶🏼♥️🫶🏼♥️🫶🏼

به به مرسیییییییی ساناز جون ♥️🫶🏼♥️🫶🏼🫶🏼😍چه یادآوری نکات قشنگی مورد ۶رو شدیداً موافقم 👏🏻♥️

صبحت بخیر قشنگم💕

دقیقااا منم همینطور

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عالی... من مورد ۳ و ۹ رو خیلی اوکی هستم‌باهاش

صبحت بخیر عزیزم💕

👍

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

قربان تو گلم...دقیقا همینطوره

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام دخترا صبحتون بخیر 

امروز بیدار شدم ولی با یه لبخند بزرگ که نمیدونم از چی شروع شد 

تمام امروز میخوام بگم «خدایا شکرت برای تمام خنده های کوچک و بزرگ،شکرت برای داشتن دوستای خوب»

امیدوارم برای همه روز فوق العاده ای باشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام دخترا صبحتون بخیر  امروز بیدار شدم ولی با یه لبخند بزرگ که نمیدونم از چی شروع شد  ت ...

امیدوارم لبخندت تا آخر امروز پر رنگتر بشه گلی جون🤗

زاویه دید من: نیکوخان و عمارتش و رَخشش🥹🐣😁

طیف رنگهاشو دوست دارم حال خوب کنم👌🏻🌈

سلام به همه دوستان من عضو جدیدم اسمم نگاره تنها به این دلیل عضو شدم ک توی گروهتون باشم .یک ساله خواننده خاموشم با تاپیک سارا جون واقعا حالم خیلی تغییر کرده  خوشحال میشم کنارتون باشم🌷🌷

2810