2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117150 بازدید | 17011 پست
من اصلا میگم تو بچگی کمبود محبت داشتم 😅😅یه دونه دختر داریم تو خانواده پدری بابام همش بهش میگه دختر ...

خخخخ فاطمه جان  دقیقا  حال من رو توصیف کردی 😅

بیا بغلم 🤗 فقط خودمون میتونیم خودمون رو درک کنیم😚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
خخخخ فاطمه جان دقیقا حال من رو توصیف کردی 😅بیا بغلم 🤗 فقط خودمون میتونیم خودمون رو درک کنیم😚

💘🤧🤕🤗

بدبختی اونجاست که مادر هم بشدت پسر دوست بود 🤣🤣🤣

ولی بابام همیشه هوام رو داشت 

💓😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💘🤧🤕🤗بدبختی اونجاست که مادر هم بشدت پسر دوست بود 🤣🤣🤣ولی بابام همیشه هوام رو داشت 💓😀

دقیقا  👌🏻

حالا ما تو خانواده پدری کلا همه دختر عموها یه دونه ای بودیم ولی باز پسر دوست بودند  

خخخ من که کلا برام مهم نبود ،ولی خوب  وقتی کسایی رو میدیدم که خواهر ۶ای خوبی هستند دوست داشتم یه خواهر داشته باشم 

فاطمه جان  من سه تا خواهر شوهر دارم که خیلی با هم صمیمی  هستند  

نه اینکه دعوا نکنند با هم ولی همیشه با هم خوبند 

راستش از این مدل خواهرها دوست دارم😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام به دوستان عزیز  و قشنگم 😍

روزتون به عشق و شادی الهی 💖

سلام دوستان صبحتون بخیر ایام شهادت بانو فاطمه مادر جهانیان رو تسلیت میگم انشالله ک گره از تمام مشکلا ...

سلام، ان شاءالله 🤲

مبارک باشه همیشه به خوشی خرج کنی💖😍

سلام دوستان 💓💓ان شاء الله آخر هفته خوبی داشته باشین دیروز خونه داییم نذری آش رشته داشتن خمیرش رو خ ...

قبول باشه 🥰 

به به خانم کدبانو  😀

ممنون عزیزم 😍💖

سلام دخترا صبح همگی بخیر وای مهدیس نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی تاپیک 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘امرو ...

سلام دورت بگردم 🍓💋

چقدر دلم برات تنگ شده بود دورت بگردم 🥺🥲

خوبی ؟؟؟ 

دختر نازت خوبه ؟؟

🎀

سلام گلم مرسی ازت

😚🌹

[QUOTE=363054470] اخه فاطمه اون همیشه برا تولدم بی مناسبت میگیره مثلا برا تولدم شیفت شبم بود خسته و کوفته نیومده بود خ ..QUOTE]

خداروشکر محیا که اینقدر هواتو داره 😀😀💖

پس باید تو هم یه کوچولو جبران کنی 😁

شوهرم بستگی به جیبش داره 

گاهی طلا خریده 

گاهی لباس گاهی ادکلن 

چند سالیه فقط کیک برای تولدم خریده 

ولی من دلم نمیاد 

میگم با اون پول میتونم برای خودم فلان چیزو بخرم 😂😐

هنر نمایی من فقط کیک هست ☺️🙃

یادمه وقتی عقد بودیم برام گل رز میخرید 

بهش گفتم چند خریدی 🧐

گفت 5 هزارتومن 

گفتم دیگه نخر پولشو بده خودم 😐

یه نگاهی بهم کرد از اون نگاه ها🤕

گفت دیگه آخرین باریه که از من گل دیدی 🤦‍♀️

اون موقع ها سیاست نداشتم 😀

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دقیقا 👌🏻حالا ما تو خانواده پدری کلا همه دختر عموها یه دونه ای بودیم ولی باز پسر دوست بودند خخخ م ...

بیو بغلم خودم 🤗💓

خواهر خوب داشته باشی خوبه 

بعضی خواهر هارو میبینی اصلا با هم خوب نیستن 

[QUOTE=363054470] اخه فاطمه اون همیشه برا تولدم بی مناسبت میگیره مثلا برا تولدم شیفت شبم بود خسته و ...

بنظرم گاهی براش بگیر توم 

مردام دوس دارن کادو گرفتن رو 

دختر خاله منم همینه میگه پول گل رو بده من 🤣🤣

ولی من گل دوس دارم هیچ وقت نگفتم نیار 

اونم ماهی یکی دو دفعه رو میاره 

تابستون ی دوره ای هر روزی ک از شیفت میومد برام می‌آورد 

انواع اقسام رنگ ها 😍😍😍😍

فاطمه هیچ کسی بی عیب و نقص نیست همسر من مرد زحمت کش و پر تلاش و اهل زندگی و کار 

تو خونه کمکم میکنه 

تا حالا با لحن زیاد تند باهم بحث نداشتیم 

باهام راه میاد 

ولی عیب هایی هم داشته و داره 

سعی میکنم کنار بیایم باهاش 

منم خودم بی عیب نیستم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود