2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110521 بازدید | 15837 پست
سلااام‌ستاره سهیللللل

سلامممممم به ازگل قشنگم 

چطوری عزیزم ؟؟ 

تقصیر مادرشوهرمه بخدا 

از روزی که اومدم منو چند جای مختلف برده از آرایشگاه بگیر تا خونه قدیمی ترین دوستش که من اولین بار بود می‌دیدم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ممنون عزیزم 💖 🥰 دوستان بجای ما 😘 ان شا الله خدا رو چه دیدی شاید یه روزی هممون تونستیم عصرونه با ه ...

😍😍😍😍😍وای انشالله 🤲🏻♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امیدوارم که حسابی بهت خوش بگذره ☺️

مرسییییییییی نازنینم 

سلامممممم به ازگل قشنگم چطوری عزیزم ؟؟ تقصیر مادرشوهرمه بخدا از روزی که اومدم منو چند جای مختلف برده ...

😄قربونت خوبم عشق من...

توخودت،و عشقای‌من چطورین؟؟؟

عیب نداره شوخی کردم‌گلم،برو حالشو ببر...ولی مراقب فندوقامون باشیا...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
منم خوبم‌شکر خداساحل واسه چین و چروک پیشونی ودور چشم چی خوبع؟

روغن بادام شیرین 

و ماسک تخم کتان 

وااای دلم ررررفت واسشون، بخصوص واسه رادینساحلی پسر منم همینجور بود آروم‌و با‌متانت...🧿💘😍😍😍خدا ح ...

مرسییییییییی خاله مهربونشون ❤️ 

عزیزدل منی 

خدا دوتا جوجه تورو هم حفظ کنه  انشالله عزیزدلم 

ای جانم فدای اون فسقلی شیرین 👑💕👑🥺حتما الانم یه پارچه آقاست و هنوز با متانت ❤️👑❤️👑

ای خداااااا😍😍😍😍 من مردم با توصیفاتت

خدانکنهههه 👑💘خاله مهربون شون ❤️☀️

😂اره‌متوجه شدم از اطرافت‌ک‌شلوغ بود😄

😁😁😁😁😁 آزی خونه آک خیلی کوچیک رفته بودم بالای تخت عکس گرفتم 

پذیرایی رو تا جای ممکن خلوت کردم ولی اتاق خواب 😑😑😑

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام قشنگاااروزتون بخیر🌹🌹💋دخترااا باز خودآزاری شروع کردم😁😁یه رمان مسخره تر از قبل😬همش یاد محیا ...

😂😂😂😂😂

مرسییییییییی خاله مهربونشون ❤️ عزیزدل منی خدا دوتا جوجه تورو هم حفظ کنه انشالله عزیزدلم ای جانم فدا ...

قربونت عزیزم...آره خداروشکر، خیلی پسرخوبیه...متانتشو حفظ کرده از بچگیش😂ولی امان از اون‌وزه خانوووم

😁😁😁😁😁 آزی خونه آک خیلی کوچیک رفته بودم بالای تخت عکس گرفتم پذیرایی رو تا جای ممکن خلوت کردم ولی ...

اتاق خواب همه اینجوریه...😄

نکن‌ب نظرم‌محیا خوبیا... منم خودمم ۵۰ پنجاست رژیم...شاید نگیرمچون‌مطمئنم بااین‌سرماخوردگیا‌ک‌میگیریم ...

😁😁😁😁😁 منم از سرما خوردگی میترسم 

پارسال ی سرما خوردگی بد گرفتم چند کیلو لاغر کردم 

جدی یعنی خوبم ؟؟؟ آخه ی زره شکم دارم 

رونامم پرعه 

برک خودم رو وزن کنم مجدد ببینم کند شدم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود