2777
2789
عنوان

جلو افتادن پریود تو اقدام بچه ها بیایید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 30 پست
خداازشون نگذره بخداهمسایه ماخوابیم ساعت چهارصب میاد توراهرو دادوبیداد بابچش پول اب وبرق وگاز نمیده م ...

ماهم دقیقا همینطور پول نمی‌دن به هفته است آب قطعه. خرابه پول نمی‌دن درست شه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر منم تو اقدام که بودم یه بار ۱۲ روز پریودم جلو افتاد این حرف از نظر علمی ثابت شده نیست ولی قدیمی تر ها میگن وقتی رحم داره آماده میشه برای بارداری این اتفاق میفته

منم اون‌دوره که زودتر پریود شدم وقتی تموم شد و دوباره اقدام کردم باردار شدم انشالله واسه شما هم همینطوره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم دقیقا همینطور پول نمی‌دن به هفته است آب قطعه. خرابه پول نمی‌دن درست شه

اره لعنت بهشون نمیدونم پول اینارو ماباید بدیم چ گناهی کردیم جالبش اینجاست ازصب تاشب توحمومن یکسره مهون داری بعد زورشون میادپول مصرفی خودشونوبدن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر منم تو اقدام که بودم یه بار ۱۲ روز پریودم جلو افتاد این حرف از نظر علمی ثابت شده نیست ولی قد ...

وای راست میگی؟

ممنونم امیدوارم...

کار خاصی نکردی تو اون پریود ؟یا دارو؟چند وقت اقدام بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای راست میگی؟ ممنونم امیدوارم... کار خاصی نکردی تو اون پریود ؟یا دارو؟چند وقت اقدام بودی؟

بله من اینجوری شنیده بودم و دقیقا همین اتفاق برام افتاد

نه هیچ کاری نکردم فقط فولیک اسید مصرف میکردم

دو ماه اقدام بودم ماه سوم باردار شدم

ماه اول اقدام که طبق روال پریود شدم ماه دوم ۱۲ روز زودتر پریود شدم ماه بعد دیگه باردار بودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بله من اینجوری شنیده بودم و دقیقا همین اتفاق برام افتاد نه هیچ کاری نکردم فقط فولیک اسید مصرف میکرد ...

ممنونم اگر تونستید برام دعاکنید از نظر روحی خیلی بهم ریختم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم اگر تونستید برام دعاکنید از نظر روحی خیلی بهم ریختم🥲

انشالله اگه لایق باشم حتما

باید وضعتون خیلی خوب باشه ک بازم بچه میخایید بیارین... خداروشکر

ن جز قشر متوسط هستیم شاید هم کف متوسط.

ولی اعتقادی به این حرف ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن جز قشر متوسط هستیم شاید هم کف متوسط. ولی اعتقادی به این حرف ندارم

ان شالله بهترینا براتون اتفاق بیفته... ببخشید این سوالو میپزسم ولی خب نگران اینده و خرج و مخارجشون نیستین؟ من یکی میخام بیارم همشششش نگران خرج و مخارج و اینده شم

❤️‍🩹

خانومای گل من 30 ابانپریود بودم  خوب شدم، و رابطه داشتیم ولی با ک. ا. ن. د. و. م...  حالا دیروز و امروز دردای خفیف زیر شکمی احساس میکنم مث پریودی...  من تخمک گذاریم تیر کشیدن هست... چرا درد پریودی دارم هرازگاهی؟؟ 🫡

❤️‍🩹
ان شالله بهترینا براتون اتفاق بیفته... ببخشید این سوالو میپزسم ولی خب نگران اینده و خرج و مخارجشون ن ...

من قائلم به اینکه روزی هر فرد با خداست و ما وسیله ی کسب این روزی هستیم من همسرم با تمام توانش داره کار می‌کنه نه خیلی زیاد که فکر کنی چند شغله هست یا مثلا تا دیروقت سرکاره نه به اندازه چون بچه ها هم نیاز به پدر دارن و به چشم هم دیدیم که هر بچه روزی خودشو داره و تغییرات زیادی تو زندگیمون آورده.ما تلاش خودمون میکنیم ،کار می کنیم،راه های افزایش رزق رو که خداوند گفته انجام میدیم،خدمت به پدر مادر ،نماز اول وقت ،صدقه ما بقیشم با خداست الحمدلله تا الآنم هر چیزی سر جای خودش رسیده بقیشم میرسه.دیر و زود داشته ولی سوخت و سوز نداشته🌹

آن شا الله خداوند فرزندان خوب و سلامت و پر روزی نصیب تون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قائلم به اینکه روزی هر فرد با خداست و ما وسیله ی کسب این روزی هستیم من همسرم با تمام توانش داره ک ...

عزیزم چقدر حرفات اروومم کرد 🥺ممنونم ازت انشاالا هرچی میخای خدا بهترینش رو بهت بده ❤💋🫂

❤️‍🩹