2777
2789

خانوما من اقدامم سه چهار ماهه،ماه پیش با بیست روز تاخیر پریود شدم پنج روز اول لک قهوه ای بود و بعد خونریزی شدید 

۱۶آبان پریود شدم تا پاک بشم و لک و...تموم بشه شد ۱آذر

بعد الان دوباره پریود شدم با فاصله دو هفته 

تخمدانامم یه هفته است درد می‌کنه 

سینه هامم بشدت پف کرده

تو پریودم سونو آزمایشم دادم گفت همه چیز نرماله .

چرا اینطوری شدم؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دقیقا تو اقدام پریودیم بهم ریخت نی نی سایت هرچی سرچ کردم گفتن طبعیه ولی رفتم دکتر عفونت داشتم شما یه دکتر برو عزیزم خوبه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا تو اقدام پریودیم بهم ریخت نی نی سایت هرچی سرچ کردم گفتن طبعیه ولی رفتم دکتر عفونت داشتم شم ...

با آزمایش و سونو مشخص نمیشه؟من جفتشو دادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ماه اول سه ماه پری نشدم ماه چهارم جلو افتاد چهار روز حامله نشدم هنوز میگن بخاطر تغییرات هرمونیه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

اسی میشه منوراهنمایی کنی من هرماه ۲۰ تا ۲۵ پری میشم ۲۰مهرماه پری نشدم تا شد۸ ابان پری شدم الان دوباره امروز ۱۴ از هشتم منتظرم پری بشم نشدم؟ چرادوماه کلااینجوری شدم اصلا مشکل خاصی ندارم . تازه این ماه میخوام اقدام کنم ولی همه چی ریخته بهم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آزمایش و سونو مشخص نمیشه؟من جفتشو دادم 

من هم سونو دادم هم ازمایش خون هم پاپ اسمیر

ولی اگه شما مشکلی نداشتین پس ایشالا که خیره

چون گفتم اینو بگم یوقت به بهانه طبیعی بودن مشکلت بدترنشه عزیزم

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
اسی میشه منوراهنمایی کنی من هرماه ۲۰ تا ۲۵ پری میشم ۲۰مهرماه پری نشدم تا شد۸ ابان پری شدم الان دوبار ...

تنبلی و تیرویید نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنبلی و تیرویید نداری؟

ن ندارم ینی تاچندماه پیش ک اصلا نداشتم همچی رو روال بود نمیدونم چرایهواینجوری شدم مامانم تیروئید داره ممکنه مثلا مال من یهو عود کرده باشه اخه قبلا نداشتم؟ بعد چون اینجوری شدم بنظرت این ماه اقدام‌کنم جواب نمیده؟ چون دوتاقبلیام فقط بایک بار اقدام اونم طبیعی گرفت الان موندم چی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ندارم ینی تاچندماه پیش ک اصلا نداشتم همچی رو روال بود نمیدونم چرایهواینجوری شدم مامانم تیروئید دار ...

منم دوتا قبلیام با یه بار گرفت ۴ماهه خبری نیست 😭

نمیدونم ممکنه عفونت، تیرویید، تنبلی باشه یه آزمایش بده چون همیشه نرمال بودی .

حرص نخوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوتا قبلیام با یه بار گرفت ۴ماهه خبری نیست 😭 نمیدونم ممکنه عفونت، تیرویید، تنبلی باشه یه آزمای ...

ای باباانشالله اینم ب حق پنج تن این ماه بگیره و راحت بشی ازاسترس ویه نی نی نازخدابهت بده عزیزم❤️🙏چرااسترس و حرص خوردم همسایه طبقه بالاییمون خیلی اذیتمون میکنه خدالعنتش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای باباانشالله اینم ب حق پنج تن این ماه بگیره و راحت بشی ازاسترس ویه نی نی نازخدابهت بده عزیزم❤️🙏چر ...

اونم ممکنه باشه خیلی تاثیر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا منم الان چند ماهه دارم از همسایه ها حرص میخورم.اه

خداازشون نگذره بخداهمسایه ماخوابیم ساعت چهارصب میاد توراهرو دادوبیداد بابچش پول اب وبرق وگاز نمیده میگ من نمیدم من لج میکنم بخداخستمون کردا

1
5
10
15
20
25
30
35
40