2777
2789
من باراول داشتم ب دخترم غذا میدادم با دست غذا نیوم گاهی وقتا  یهو دیدم دستم خورد ب دندوناش انق ...

ای جاااااااااااانم 🥺 قربون مرواریداش برررررم من 😍

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه خانومی فدااااات😍🥰😍🥰

از ذوق تو ذوق زده شدم انگار منم اون لحظه پیشت بودم🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چرا شیر خشک میدین؟؟؟؟ نمیخام بهت استرس بدم ولی واقعا باید شیر خودت رو بهش بدی به خدا زمین تا اسمون ...

من کم کاری تیروئید گرفتم تو دوران شیر دهی و شیرم خشک شد عزیزم و دیر هم متوجه شدم دلیلش رو ‌‌‌...

وگرنه خودم عاشق این بودم بچم شیر خودم رو بخوره

از ذوق تو ذوق زده شدم انگار منم اون لحظه پیشت بودم🥺

اره کم مونده بود بال در بیارم ...

انشالله این شادی های قشنگ قسمت خودت بشه

بچه ها درسته خیییییلی آدمو اذیت میکنن 

خیلی هاااا😂 ولی خب شیرینی خاص خودشونم دارن دیگه

اره کم مونده بود بال در بیارم ... انشالله این شادی های قشنگ قسمت خودت بشه بچه ها درسته خیییییلی آد ...

ان شاالله قشنگم ارع دقیقااااااا 

بعضیا تو سایت مخالف بچه اوردنن ولی واقعااا شیرینی خاصی داره 

ان شاالله قشنگم ارع دقیقااااااا  بعضیا تو سایت مخالف بچه اوردنن ولی واقعااا شیرینی خاصی داره&n ...

من وقتی دخترم میخنده و بازی میکنه میگم کاش دو قلو داشتم

ولی وقتی گریه میکنه و نا آرومه همش میگم نونم نبود آبم نبود من بچه میخاستم چیکار 😂 انقد مودی ام من😂

من وقتی دخترم میخنده و بازی میکنه میگم کاش دو قلو داشتم ولی وقتی گریه میکنه و نا آرومه همش میگم نون ...

دقیقاااااااااا هم حال تو ام بقران 

ولی وقتایی ک نگاش میکنم یهو بهم لبخند میزنه انگار دنیا مال من شده

ای خودااااا😍😍😍😍  خدا حفظش کنه برات

همچنین مهربوووونم😘😍