2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی😍😍 شیر خودتو میدی؟  بعضی بچه ها هم دیدم زیر ۶ ماه در آوردناااا دکتر میگفت ژنیتیکی هس

نه قشنگم شیر خشک 

لثه هاش خیلی میخاره بخاطر دندون دراوردنه یا ن طبیعیه انقد زیاد بخاره؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نه قشنگم شیر خشک  لثه هاش خیلی میخاره بخاطر دندون دراوردنه یا ن طبیعیه انقد زیاد بخاره؟

ن دیگ ب خاطر دندونه اگ چیزی رو میدی دستش میکنه دهنش و با لثه هاش میکشه میخاد دندون دراره

ن دیگ ب خاطر دندونه اگ چیزی رو میدی دستش میکنه دهنش و با لثه هاش میکشه میخاد دندون دراره

لثه گیر براش خریدم فقط باهاش بازی میکرد امشب کلا سریع میبرد سمت دهنش ی لحظه ازش گرفتم ک درست بزاره دهنش کلی گریه کرد تا ارومش کردم دادم دستش سریع برد طرف دهنش لثه هاشو میماله محکم بهش🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
با این حساب فک کنم انشالله ۶ ماهگی تا ۷ دندون در بیاره😍

ان شاالله😻😻😍 فقط لحظه شماری میکنم دندون دربیاره

ان شاالله😻😻😍 فقط لحظه شماری میکنم دندون دربیاره

من باراول داشتم ب دخترم غذا میدادم با دست غذا نیوم گاهی وقتا 

یهو دیدم دستم خورد ب دندوناش انقده ذوق کردم بلند شدم ب مامانمو مادر شوهرمو شوهرمو همه زنگ زدم همه‌رو خبر کردم😂😂😂