2777
2789
عنوان

اسباب بازی چوبی خوبه یا بده ؟

45 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من تو تاپیک قبلی گفتم دخترم اصلا غذا نمیخوره و خسته شدم و گفتم که به یه صندلی تو خانه بازی علاقه مند شده بود گفتم شاید بشینه روش غذا بخوره کلی گشتم تا توی یه سایتی پیداش کردم و خریدم دیروز برام آوردنش خداروشکر خیلی خوب بود و فعلا که به بهانه غذا دادن به عروسکاش میشینه رو صندلی و خودشم غذا میخوره و واقعا خیلی خوشحالم . گفتم بهتون بگم شاید تجربم به درد شما هم بخوره . لینک صندلی رو هم میذارم براتون اگر خواستید بخرید برای بچه هاتون .

ولی الان سوالم چیز دیگست من توی همون سایته که صندلی رو خریدم داشتم میگشتم دیدم یه عالمه اسباب بازی چوبی دارن و یه عالمه هم مطلب راجبش نوشتن و کلی تعریف کردن . نمیدونم راست میگن یا دروغ میگن اخه قیمتاشم کم نیست که بگم ولش کن بخرم حالا خوب بود یا نه مهم نیست . من میترسم اسباب بازی چوبی تیزی چیزی داشته باشه بچه بزاره دهنش یا کشیده بشه به بدنش خطرناک باشه . تا حالا تجربه داشتین اسباب بازی چوبی بخرین برای بچه هاتون ؟

https://piccotoys.com/toy/toys-and-wooden-structures

این لینک صفحه اسباب بازی های چوبیشه و مطلبای زیرش ببینید به نظرتون خوبه بخرم برای دخترم یا نه ؟ مخصولا اون خانه های بازیش یا اشپزخونه و گاز و اینایی که گذاشته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه م هفت ماهشه حوصله تا این حد رعایت کردن ندارم فقط نگاه میکنم اسباب بازی پرز و رنگ نده و ریز نب ...

میدونم یکم حساسم ولی خواهرم بچه که بود همش حالت سرماخورده داشت هی این دکتر اون دکتر همه میگفتن حساسیته نمیدونستنم حساسیت به چی اخرش بردیمش کلینیک آلرژی تهران اونجا ازش تست گرفتن روی 70 مدل خوراکی مختلف دیدن به هیچکدوم حساسیت نداره تست آلرژی گرفتن به مخمل ، و پولیش و خز و این چیزا دقیقا گفت به پولیش حساسیت داره و علتشم اینه وقتی نوزاد بوده پرزای پولیش رفته تو ریه بچه واسه همین یکم حساسم رو اسباب بازیا و خریدش 

درسته پس یکی ارزون مایه شو بخر اگر حساسیت نداد باز بخر 

والا انقد تو پیجای مختلف اینستا هی نوشتن تاثیر چوب روی بدن و آرام بخش و نمیدونم این چیزا وسوسه شدم بخرم حداقل یه دونه ببینم واقعا این تاثیرات و داره یا نه بیشتر نگرانیم سر این بود که یه وقت گوشه تیزی نداشته باشه یا این ریزه چوبا ما بهش میگیم پغزه چوب از اونا نداشته باشه تو دستش بره حالا به قول شما یه ارزونشو بخرم ببینم چطوریه دیگه مثلا لگویی پازلی چیزی