2777
2789

سلام من حدود یه هفته سرگیجه و عدم تعادل داشتم الان سرگیجم بهتر شده ولی تعادل ندارم مثلا وقتی بلند میشم یکمی راه میرم حالم بدتر میشه نمیتونم انگار عضلاتم میگیره 

دیشب انقد حالم بد شد رفتم بیمارستان سی تی اسکن دادم دکتر گفت مشکلی نداره، شاید از گوشته ولی من اصلا گوشم درد نمیکنه 

دکتر مغز اعصاب هم.ر فتم یه معاینه ساده کرد گفت مشکلی نداری حتما از استرسه

ولی من با اینکه قرص آرامبخش و قرصای دیگه هم خوردم خوب نشدم. وقتی یه ذره میخوام شروع کنم کار کنم بدنم میلرزه انگار جون ندارم خیلی میترسم 

گوش و حلق و بینی رفتی؟ ممکنه از گوش میانی باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم تومور داشت 

مشخص کرد سی تی اسکن

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

دقیق خیلییی. حتما همون از استرسه . استرس ی بلایی سرادم میاره باورت نمیشه. بعد از عوارض دارو هم هست . داروهایی ک میخوری رو سرچ کن تو گوگل ببین عوارضشون چیه . بعدشم ک اگ میتونی حتما بیرون و تفریح برو باخانواده

دقیق خیلییی. حتما همون از استرسه . استرس ی بلایی سرادم میاره باورت نمیشه. بعد از عوارض دارو هم هست . ...

خدا از دهنت بشنوه کاش. همون بیماری ساده باشه

آخه من یه مدت طولانی خیلی استرس و حرص و جوش داشتم سر هر چیز الکی گریه میکردم

خدا از دهنت بشنوه کاش. همون بیماری ساده باشه آخه من یه مدت طولانی خیلی استرس و حرص و جوش داشتم سر ه ...

منم ی مدت استرس داشتم پدرم دراومد هنوزم عوارضش دارم . استرس آدمو نابود میکنه سعی کن آروم باشی تو هر شرایطی . من تپش قلب و سردرد های شدیددد تیرکشیدن اعضای بدن دست وپا و ... واقعاهم فکرمیکردم ام اس گرفتم . الانم رودم تحریک پذیرشده بخاطرهمون استرس لعنتی

منم ی مدت استرس داشتم پدرم دراومد هنوزم عوارضش دارم . استرس آدمو نابود میکنه سعی کن آروم باشی تو هر ...

آره من که دیگه از بس استرس داشتم انقد غصه خوردم نزدیک چند سال خودم وسواس فکری گرفتم هر موقع غصه میخورم اشکام سرازیر میشه 

آره دیگه باید رو خودم کار کنم سر هر چیزی غصه نخورم باورت میشه انقد دیشب حالم بد بود از جام نمیتونستم بلند شم انگار که فلج شده باشم

امروز یکمی بهترم

صب ک از خاب پا میشی حالت تحوع داری؟ یا تاحالا شده بالا بیاری؟ یا سردردی داشته باشی که با هیچچچ مسکن ...

حالت تهوع بعضی وقتا دارم 

سردرد هم نه خیلی ندارم یا اگه داشته باشم قرص بخورم خوب میشم