2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 8858 بازدید | 139 پست
شما ازش نمونه عمل دیدین

دختر خاله خودم پیشش عمل کرده تا به تا یعنی افتضاااااح

یه سوراخ کیپ اون یکی نرمال

اصلا هم گردن نمیگره دادو بیداد میکنه تو سلیقه‌ت بده من کارم خوبه

خیلیا ازش شکایت کردن

پیچش هم اگه دقت کنی کامنتاش رو بخاطر ناراضی‌هاش بسته

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دغایی مقدم هزینه ش بالاس کاراش جالب نیس 

ازش دوتا عمل اولیه و یه ترمیمی دیدم خوب بود برای همین گفتم برم مطبش ببینم چه خبره

اگه نمونه بد ازش دیدی که پس کنسله نمیرم اصلا

به خدا کارم این شده تو مترو و خیابون بینی های مردم رو ببینم اگه خوبه ادرس دکتر بگیرم

یه بینی قشنگم تو نی نی سایت دیدم اسم دکترش کمیجانی بود هنوز نرفتم.وقتم نگرفتم

اما وقت بشه اینم میرم

حتما عزیزم.من زیاد به پیج هاشون اعتماد ندارم اما دکترها هم زرنگن.مثلا به زیباجوی جدید یا کسایی که بی ...

ولی دکتر من اینطور نیست هر تایمی بری می‌تونی ببینیش

کار خوب زیاد داره کاره بد هم داره! بداش مثلا از این جهت که خیلی طبیعی دراورده بعصیاش رو نه عیب‌دار

باز سلیقه‌ای هستش

ببین کدوم دکتر به سبکت نزدیکه

دکتر مقتدر، بشارتی و چند تای دیگه که من اون موقع دنبالش بود بسیار بسیار ناراصی داشتن. لطفا به پیچا اعتماد نکنید برید بشینید مطب از نزدیک ببینید. آهان دکتر عظیمی هم قصابه

ای وای پس چی کار کنم 😔😔

تقوی و باستانی رو هم ببین ولی فکر کن ۸۰ یا نود بالا باشه. البته الکی اسم درآوردن چون در حد معجزه نیست کاراشون. 

ازش دوتا عمل اولیه و یه ترمیمی دیدم خوب بود برای همین گفتم برم مطبش ببینم چه خبره اگه نمونه بد ازش ...

فامیلمون پیشش عمل کرده رو بینی کار خاصی نمیکنه  50م میگیره .دکترمحمدتقی عظیمی خوبه و محمدگلی هم یکی از فامیلامون عمل کرده اونم خوب شده

ولی دکتر من اینطور نیست هر تایمی بری می‌تونی ببینیش کار خوب زیاد داره کاره بد هم داره! بداش مثلا از ...

حالا چرا جراح خانم انتخاب کردی من نمیدونم چرا نمیتونم به جراح خانم اعتماد کنم میشه یه عکس از تمام

رخت بذاری

ولی دکتر من اینطور نیست هر تایمی بری می‌تونی ببینیش کار خوب زیاد داره کاره بد هم داره! بداش مثلا از ...

درسته عزیزم.همه دکترها کار خوب و بد دارن.نه گلم من اصلا به پیج اعتماد ندارم.بشارتی زاده رو ازش نمونه دیدم دوستم پیشش عمل کرده

علاوه بر اینکه گند زده کلی هم طلبکار بوده و دوستم رو انداخته بیرون

پشتشم گرمه که از شکایت نمیترسه اصلا.بهش گفته برو شکایت کن همین الان

عظیمی هم نمیدونستم مرسی گفتی💖