2777
2789
عنوان

من یک مادر شاغلم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 66 پست
سوالم شاید ربطی به تایپیک نداشته باشه ولی میدونی ساعت کاری رزیدنتا چجوریه؟چند میرن چند میان تو هفته ...

رزیدنتا به رشته شون خیلی بستگی داره

رشته های ماژور که سال 1 وحشتناکی داره 

تمام رشته هایی که کشی; دارن سال 1 درماه 12شب کشیک هستن و روزهایی هم که کشیک نیستن تا4 عصر باید باشن و البته اکثرا کشیک  اضافه هم میخورن

در بهترین حالت اینه که مثلا شما امشب کشیک هستی  از امروز صبح که میری بیمارستان تا فردا 4 عصر اونجایی اما گاها کشیک اضافه باعث میشه دوسه روز تمام تو بیمارستان باشی

پاتو و طب فیزیکی و پوست هم که کشیک نداره اصلا

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰
 منم همینطور دوتا بچه کوچیک زیر 5 سال دارم و تا 4 بعد از ظهر سرکارم ولی هیچوقت عذاب وجدان نداشت ...

منم خدا رو شکر بطور کلی عذاب جدان ندارم ولی دیشب شاید چون آخر شب با ناراحتی خوابید امروز اینطوری شدم  وگرنه میدونم انتخاب الانم آسیب خیلی جدی به بچه هام نخواهد زد

خصوصا که همه جوره حواسم بهش هست و الانم بخاطر اضطراب جدایی کمی که داشت تحت بازی درمانی دارمش و مشاورش هم میگه واقعا جای نگرانی نیست واسش ولی گاهی مامانا درگیر این حالات میشن دیگه

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم شاغلم و بچم 6 سالشه میره پیش دبستانی  منم خیلی وقتا همین عذاب وجدان باهامه و مخصوصا ...

کاش منم مامانم شاغل بود 

فکر میکنی اینایی که خونه دارن ۲۴ ساعته بچشون بغلشون و ..‌ نه اینجور نیست تازه شما وقتی حالت با کار کردن خوب میشه حال همه خوب میشه

کاش منم مامانم شاغل بود  فکر میکنی اینایی که خونه دارن ۲۴ ساعته بچشون بغلشون و ..‌ نه اینجور ن ...

چقدر حالم خوب شد با کامنتت عزیزم ممنون

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
من این حرف  شما رو قبول ندارم - مادر بزرگ شما شاغل هم نبود تربیت فرزندش همین بود بچه های مادرا ...

بابا انقد به خودت عذاب وجدان نده 

مادر منم کارمند بود بچه بودم همیشه دوست داشتم مامانم پیشم باشه 

بزرگ شدم جزو افتخاراتم بود مامانم شاغل و باسواد بود 

بنده خدا الان همه ی حقوقش صرف ما میکنه 

اگه مادرم حقوق نداشت حقوق پدرم با این تورم کفاف نمیداد ما باید تو سختی زندگی میکردیم 

کسی که پزشک بشینه خونه افسرده میشه یه بچه افسرده تحویل جامعه میده 

چون همیشه حس ناکافی بودن داره 

خوش ب حالت شاغلی

بچت بزرگتر شه بهت افتخار باید کنه

لطفاً برای حفظ آبروم دعا کنید 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭