2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست
انشالله درست میشه عزززم منو بی خبر نذار گلم

دعا کن گلم😭❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما خوشگلم چشم

❤️😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
انشالله درست میشه عزززم منو بی خبر نذار گلم

سلام عزیزم

خوبی

شبت خوش

امروز بابام مرخص شد انقدر ضعیف و بیجون شده😭دعا کن زودتر سلامتیشو بدست بیاره

سلام عزیزم خوبی شبت خوش امروز بابام مرخص شد انقدر ضعیف و بیجون شده😭دعا کن زودتر سلامتیشو بدست بی ...

سلام عزیزدلم

الهی شکر گلم

خیلی خوشحالم کردی آذر جونم

چشم ، دعا میکنم هر چه زودتر حالشون خوب بشه گلم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سلام عزیزدلم الهی شکر گلم خیلی خوشحالم کردی آذر جونم چشم ، دعا میکنم هر چه زودتر حالشون خوب بشه گ ...

فدااای مهربونیات❤️❤️❤️❤️❤️❤️

انشالله حاجترواشی عزیزم🤲😘😘😘😘😘

فدااای مهربونیات❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله حاجترواشی عزیزم🤲😘😘😘😘😘

سلام آذر جونم ، حالت خوبه؟

بابا بهتر شدن عزیزدلم؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سلام آذر جونم ، حالت خوبه؟ بابا بهتر شدن عزیزدلم؟

سلام عزیزم

الحمدالله

خیلی ضعیف و ناتوان شده

حسابی بستمش به تقویتی و عصاره و...

تا یکم جون بگیره

سلام عزیزم الحمدالله خیلی ضعیف و ناتوان شده حسابی بستمش به تقویتی و عصاره و... تا یکم جون بگیره

حالشون بهتر میشه انشالله عزیزم

خدا خیرت بده که بهشون رسیدگی میکنی قشنگم😘❤

حالشون بهتر میشه انشالله عزیزم خدا خیرت بده که بهشون رسیدگی میکنی قشنگم😘❤

توکل بخدا

از دعاای خیر شما دوست عزیزم❤️❤️❤️

چکار کنم 😔همه تلاشم اینه که فقط نگهشون دارم

توکل بخدا از دعاای خیر شما دوست عزیزم❤️❤️❤️ چکار کنم 😔همه تلاشم اینه که فقط نگهشون دارم

الهی فدات شم عزیزم😓😓😓

خدا حفظشون کنه گلم

الهی فدات شم عزیزم😓😓😓 خدا حفظشون کنه گلم

سلامت باشی 

خدا نگهداره عزیزاتون باشه❤️

یاد باد آن روزگاران یاد باد 

یادش بخیر

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
یاد باد آن روزگاران یاد باد  یادش بخیر

کاش میشد به گذشته برگشت😔