2777
2789
عنوان

بچه ام یاد نمیگره

122 بازدید | 9 پست

سلام 

پسرم امسال رفته کلاس اول ولی رو خوانی و املا اصلا یاد نگرفته .. یعنی هیییچ ها.. چن تا کلمه حفظ کرده اونا رو فقط بلده.. یعنی در این حد ک الان بهش میگم این سا هست... بعد ۱ دقیقه نمیتونه بنویسه... آیا لازمه ک ب پزشک مراجعه کنم؟؟ خسته شدیم ب خدا

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترچرا؟اول دقت کن ببین نشانه هارومیشناسه یانه

اگه نمیشناسه نشانه هاروباهاش کارکن هرروسه روز یک نشانه. بنویس بزن جلوچشمش وهمش یادآوری کن که مثلا نشانه ی س هست ازش بخواه کلمه هایی که س دارن بگه بعد همون نشانه روترکیب کن براش چون مهدوپیش نرفته تمرین خیلی زیادی میخاد

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
دکترچرا؟اول دقت کن ببین نشانه هارومیشناسه یانه اگه نمیشناسه نشانه هاروباهاش کارکن هرروسه روز یک نشا ...

نشانه ها رو میشناسه ولی جایی که با هم ترکیب میشن رو دیگ نمیدونم چرا یاد نمیگیره.. زیادم باهاش کار کردم.. روزی سه چهار ساعت فقط رو خوانی و املا باهاش کار میکنم..

اینم بگم ک خیییلی بازیگوش و شیطونه. خیلی زیاد..نمیدونم دیگ چیکار کنم