2777
2789

نمیتونم اصلا نمیتونم وقتی فکر‌میکنم‌ بابام نیست دیگه قراره همیشه بدون‌اون‌بمونم دلم‌میخواد بمیرم خدایا چقدر سخته چقدر عذابه اصلا مگه میشه دیگه تو‌خونه نباشه هی زنگ‌نزنه بهم ک بیادیگه هی زنگ‌نزنه گوشی بده بچه باهاش حرف بزنم براش غذا مورد علاقش نپزم خدایا چجوری میشه زندگی میکنم‌ بدون‌بابام😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حال توام😔

امضام😞

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
خدارحمت کنه  کاش بابام جا بابات بود  حیف از بابات

ممنون 

نمیدونم چجوریه شرایطنتون ولی بخدا کاش هیچکس این درد و‌تجربه نکنه خدایا نمیتونم ادامه بدم خیلی بده خیلی سخته 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم حال توام😔 امضام😞

اخ اخخ خیلی سخته خیلیییی هرلحظه ک راه میرم تکون میخورم میگم بابام بود این میشد بابام بوداینکارو‌میکرد😭😭😭نمیتونم بخدا نمیتونم بااین حسرت و عذاب🥀😭😭

ممنون  نمیدونم چجوریه شرایطنتون ولی بخدا کاش هیچکس این درد و‌تجربه نکنه خدایا نمیتونم ادا ...

خدا رحمتش کنه عزیزم و خدا به شمام صبوری بده واقعا سخته قوی ترین تکیه گاهتو از دست دادی

سخته عزیزم خدا بهت صبر بده  زمان میخواد تابتونی بپذیری سعی کن تنهانباشی  برو سر قبرشون گ ...

بابام روستا دفن کردیم پنجشنبه ها میتونم برم همش میگم‌کاش خودش راضی بود مامانم‌راضی میشد شهرمون دفنش کنیم صبح تاشب میرفتم پیشش😭😭😭خدایا عزیزترین کسم و گذاشتیم روستا برگشتیم خونه 

کاش شوهرم هی نکه بریم خونه خودمون دوست دارم کلا ی مدت بمونم خونه بابام مامانمم تنهاشده اذیت میشه منم نباشم

خدا رحمتش کنه عزیزم و خدا به شمام صبوری بده واقعا سخته قوی ترین تکیه گاهتو از دست دادی

دقیقا بخدا از همون روز حس‌کردم ب معنای واقعا پشتک شکست بی پناه شدم اصن یه درد عجیب و‌سختیه ک

بابام روستا دفن کردیم پنجشنبه ها میتونم برم همش میگم‌کاش خودش راضی بود مامانم‌راضی میشد شهرمون دفنش ...

پیشنهاد خوبی نیست ک شوهرتو تنها بزاری 

اگ میشه باهاش صحبت کن ی هفته اونجا بمونید با لطافت زنانه ازش درخواست کن بگو مادر تنهاست کاش بتونیم یکم پیشش بمونیم تا غم هممون کم بشه ،یا مادرت بیار پیش خودت اون ک تنهاست غمش هزار برابره ، 

اخ اخخ خیلی سخته خیلیییی هرلحظه ک راه میرم تکون میخورم میگم بابام بود این میشد بابام بوداینکارو‌میکر ...

میفهممت
ای کاش میشد روزهارو به عقب برگردوند
من نمیدونم چه اتفاقی برای پدرتون افتاده

انشاالله مورد رحمت خداوند باشن
اما من خیییییلی سخت بود واسم خیییلی
۹روز هر روز و شب توی سی سی یو بیمارستان اجازه داشتم ۳دقیقه ببینمش هروقت یادم میاد دلم از جا کنده میشه
ریه شو سوراخ کردن ترقوه شکسته شده پای شکسته شده ای وای من چه دردی داشته😔😭😭😭😭😭 

دلم ی کویر میخواد و ی دااااااااااد بلند

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....