2777
2789
عنوان

سوراخ گوش دخترم🥲

203 بازدید | 22 پست

چراخوب نمیشه لطفا اگه راهکاری دارید بگید،یماه بیشتر سوراخ کردم به بدلاحساسیت داشت نخ کردم سر ی ماهم طلاشو انداختم یکم بهتربود اما الان۹روزه طلاشو انداختم باز قرمز ودردناک شده چکارکنم،چربم میکنم،کاش سوراخ نمیکردم براش یماهه طفلی درعذابه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود زود برو حمام و یک ساعت یک بار پماد چشمی بزن طلارو بچرخون

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
من گوشم به طلا حساسیت داره.وقتی میندازم باد میکنه و قرمز نیشه و گوشم بشدت عفونت میکنه

ینی اونم همینطوره؟چاره چیه

ب گوشواره بدل حساسیت داره خب چند وقتشه؟گوشواره ننداز فوقش دوباره سوراخ میکنی هر وقت خودش خواست ،بچه ...

میگم باز باید این پروسه روطی کنه ۶ماه ونیمشه

منم میخوام گوشا دخترمو سوراخ کنم از اول باید گوشواره بخرم؟چند گرفت برا سوراخ کردن

۳۰۰ اگه زیر۴ماه سوراخ کن وگرنه بزاربعد۲سالگیش من دیوونه شدم

منم چون تو اطرافیانم این مشکل زیاد براشون پیش اومده بود سنتی سوراخ کردم برا هرگوش در حد ۲ دقیقه گریه کرد و تمام البته زیر ۱۰ روز سوراخ کردم

این مشکلاتم نداشتم

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
من شنیدم گوشواره رو یک روز به گوشت تازه فرو کنید اون حلقه اشو دیگه حساسیت نمیده

اره شنیدم منم،ولی میترسم دربیارم بزور گوششکردم