2777
2789
عنوان

داستان واقعی بنام مهرانگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 488013 بازدید | 2845 پست
عزیزم من خودم اینستا ندارم واسه همین اینجا خمارم😂😂😂یبار میخواستم بخرم بذارم اینجا همه بخونن اون خ ...

ببخشید عزیزم فکر کردم خودت سوال کردی ♥️

فکر نکنم حق الناس باشه 

سلام سلاااام😁

بچه ها من اومدم با یه خبر بددد🥲

نویسنده گفت داستان با تعطیلاتی که پیش رو داریم ده ماه طول میکشه تا تموم بشه😑

قیمتش هم ۱۱۰ تومن 

کتابشم داره چاپ میشه🤗

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلاااام😁بچه ها من اومدم با یه خبر بددد🥲نویسنده گفت داستان با تعطیلاتی که پیش رو داریم ده ماه ...

خدا خیرت بده 

ددددده ماه اگه میشه از طرف من خریداری کنی بزاری توی گروه 

ممنون میشم

خدا خیرت بده ددددده ماه اگه میشه از طرف من خریداری کنی بزاری توی گروه ممنون میشم

عزیزم حق و الناس و نویسنده راضی نیست

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

عزیزم حق و الناس و نویسنده راضی نیست

به نظرم ازش بپرس

بگو اینا هیچکدوم نه تلگرام دارن نه اینستا

من که به شخصه گوشیم قدیمیه بارها سعی کردم ولی نشده نصب کنم

بگو امکانش هست بخرم بذارم این چند نفر هم بخونن

به نظرم ازش بپرسبگو اینا هیچکدوم نه تلگرام دارن نه اینستامن که به شخصه گوشیم قدیمیه بارها سعی کردم و ...

باشه عزیزم حتما میگم 

ولی از کامنتاش اینجوری برداشت کردم که خیلی بد قلقِ 

چشم عزیزم

فدای چشات ❤️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
به نظرم ازش بپرسبگو اینا هیچکدوم نه تلگرام دارن نه اینستامن که به شخصه گوشیم قدیمیه بارها سعی کردم و ...

بنظرم عمرا قبول کنه 

میگم مگه ما کتاب میگیریم بعد یه مدت اهدا میکنیم کتابخونه  یا وقتی فیلم میگیریم بعدا میدیم بقیه هم ببینن اصلا نویسنده هاشون مگه خبر دارن؟ 

اینم مثل اونه یکی پولشو داده بعد چند نفر هم کنارشون میخونن 🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
سلام سلاااام😁بچه ها من اومدم با یه خبر بددد🥲نویسنده گفت داستان با تعطیلاتی که پیش رو داریم ده ماه ...

شماره کارتش بگیر تا پولشو واریز کنم بخر دیگه همینجا بزار

فکرنکنم حق الناس باشه چون من حق الزحمه ش رو پرداخت کردم و دیگه اختیارشون خودم دارم

شماره کارتش بگیر تا پولشو واریز کنم بخر دیگه همینجا بزارفکرنکنم حق الناس باشه چون من حق الزحمه ش رو ...

عزیزم من پیام دادم بهشون و شرایط توضیح دادم 

اگه راضی باشه شماره حسابشو میگیرم

عزیزم من پیام دادم بهشون و شرایط توضیح دادم اگه راضی باشه شماره حسابشو میگیرم

من از شما خیلی ممنونم عزیزم که داری برای ماها وقت میزاری.شاید به چشم‌نیاد اما باور کن همین کارت یه جا به خوبی تلافی میشه💜

درمورد اون دوستان که گفتن حق الناس نیست،بنظرم هست.چون اون خانوم هنوز داستان رو پخش نکرده.اگر کتاب بود خوب آره، اما نمیشه برفرض من برم یه سی دی از یه خواننده بخرم و برم از روش کپی بزنم و پخش کنم بگم‌چون خریدم اختیارش با خودم بود.