2777
2789

میشناسم طرف الان 36 سالشه با یه یچه ابتداییو سال اخر دبیرستان

داره برای کنکور میخونه

دیر نیست اگر شرایط داری برو حتما

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

من ۲۸ سالمه با یه بچه دور از چشم شوهرم درس میخونم اگه دوست داری و همسرت مشکلی نداره برو دنبال ارزوهات

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تقریبا چندماهه جداشدم بچم دوسالشه دانشجوام برای ازمون وکالت هم میخونم باورت میشه همینکه برای بچمو خودم تلاش میکنم اصلا نزاشت جداییم باعث افسردگیو بدحالیم شه خیلی بهم عزت نفس میده 

من ۲۸ سالمه با یه بچه دور از چشم شوهرم درس میخونم اگه دوست داری و همسرت مشکلی نداره برو دنبال ارزوها ...

یعنی دانشگاه میری؟؟؟

مگه میشه سوهرت متوحه نسه

اگه کارشناسی هستی ک هررر روز کلاس داری 

حتما حتما برو درسته سخته فشارمیادبهت ولی خیلی حالت بهتره حتما توزندگیت یه کاری برای دل خودت بکن توهم ...

آرهذحق با شماست ولی میگم تا درسم تموم بشه دگه ممکنه کار مناسب گیرم نیاد معلمی خیلی دوست دارم ولی شرایط سنی داره

آرهذحق با شماست ولی میگم تا درسم تموم بشه دگه ممکنه کار مناسب گیرم نیاد معلمی خیلی دوست دارم ولی شرا ...

اگه فقط میخوای شاغل باشی دنبال کاربرو ولی اگه دوستداری ازدرس خوندن شاغل بشی راهت طولانیه 

2810