2777
2789
درس و فقط برای شغل می‌خوام آخه با دیپلم شغل مناسب گیرم نمیاد

حالا پیشنهاد منه ها. اگه یه مهارت یاد بگیری خیلی زودتر شاغل میشی. مثلا کارهای هنری مثل عکاسی،فتوشاپ، انیمیشن و... یا کارهای آرایشگری و.‌‌..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری شوهرت نمی‌فهمه جالبه برام!!!

وقتی خونه نیست با پی دی اف میخونم از تابستون شروع کردم دهم و نصف دوازدهمو خوندم تستاشم زدم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

یعنی دانشگاه میری؟؟؟ مگه میشه سوهرت متوحه نسه اگه کارشناسی هستی ک هررر روز کلاس داری 

اگه قبول شم جدا میشم حق طلاق دارم خودشم راضی به جداییه

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

باریکلا به شما موفق باشی گلم❤️

مرسی عزیزم شما هم موفق باشی

حالا پیشنهاد منه ها. اگه یه مهارت یاد بگیری خیلی زودتر شاغل میشی. مثلا کارهای هنری مثل عکاسی،فتوشاپ، ...

آره به این چیزام خیلی فکر میکنم به نظرت با دویست تومن وام میشه یه کار کوچیک راه انداخت ؟

مسخره عام و خاص میشی تو 32 سالگی 

اینجا خیلیا میگن اره برو برای هدف هیچوقت دیر نیست و ازاین کسشعرا 

ولی واقعیت اینه کسی درس بخون و شاغل باشه تو سن خودش میخونه نه تو سن 32

همیشه هم یکی از ملاک های استخدام شغلی سن هست تا شما بیای بخونی قبول شی مدرکت بگیری کاراموزی بری یه سابقه جمع کنی شده 37 سالت و کسی دختر 23 ساله رو نمیزاره کنار 37 ساله استخدام کنه

برو یا یه مهارت و هنر یاد بگیر با یه سرمایه کوچیک خودت کسب وکار راه بنداز

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
آره به این چیزام خیلی فکر میکنم به نظرت با دویست تومن وام میشه یه کار کوچیک راه انداخت ؟

اره میتونی عزیزم. البته به شهری که هستی بستگی داره و کاری که میخوای انجام بدی

یعنی بخاطر دانشگاه میخوای جدا بشی؟

نه همسرم منو نمیخواد هر روز میگه جدا شیم من نمیخوام خونه پدرم سربار باشم میخوام دانشگاه برم درس بخونم اینده خودمو دخترمو تضمین کنم