2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بیدار شه .. در بدترین حالت اینه که خیلی گریه کنه و نخوابه . فکر میکنی چقدر میتونه گریه کنه و نخوابه! تسلیم میشه در نهایت. بچه ها باهوشن . نذار بفهمه از گریش میترسی . خیلی سخته ولی ساعت بگیر و سراغش نرو . مثلا اول سه دقیقه بعد یه سر بزن ببوسش دوباه ولش کن نرو تا 6 دقیقه و... همینطوری بیشترش کن.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
مگه کنارت باید بخوابه ! بذارش توی تختش بیا بیرون . گریه کنه نترس . الان خیلی دیره ولی بازم نذار دیرتر شه . من این کارهارو شش ماهگی کردم. بچه ی باهوشی داری دستت رو خونده حتما سراغش نری صداش رو بالاتر هم میبره . من جای شما بودم خیلی قطعی تصمیم میگرفتم تحت هیچ شرایطی حتی یک ثانیه هم روی پا نخوابونمش حالا هر جوری که شده با هر روشی و هرچقدر گریه کنه.مقصر فقط خودتی عزیزم اون بچه داره در نهایت باهوشی کارش رو پیش میبره.
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
مامان فاطمه من پسرم 2 سال و دو ماهشه منم ذقیقا همین مشکل رو داشتم به شدت زانو درد گرفتم و مثه پیر زنا تق تق صدا میده زانوم الان 2 ماهی میشه که رو پام نمیزارم یه هفته اول خیلی سخت بود اما الان بهتر شده گاهی بهونه میگیره اما دیگه رو پام نمیزارمش من پسرم از شدت خواب گریه میکرد بازم رو پام نمیزاشتم و میگفتم پام درد میکنه طوری میشد که از شدت خستگی و گریه خوابش میبرد
خدایا! تو عشق هستی! بر من ببار و زندگیم را آباد کن! آمین!