2777
2789
عنوان

ماموریت خارج از کشور همسرم و تنهایی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 84 پست
دوستی. خواهری .ببین این فرم زندگیت برای یک روز دو روز نیست چند سال و سعی کن تنهایی عادت کنی و لذت بب ...

درسته عزیزم. حرفت رو کاملا قبول دارم.   

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
درسته عزیزم. حرفت رو کاملا قبول دارم.    

حد دوستات و تفریحات بیشتر کن از موقعیت مالی جدیدت بهتر استفاده کن و واقعا لذت ببر .من حاضر بودم همسرم یکسال نبود و موقعیت کاری بهتر میداشت ولی شرایطمون اوکی میشد من میتونستم از زندگی لذت ببرم .الان هست همیشه دعوا قهر سر شرایط مالیش فک میکنی خوبه 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حد دوستات و تفریحات بیشتر کن از موقعیت مالی جدیدت بهتر استفاده کن و واقعا لذت ببر .من حاضر بودم همسر ...

عزیز دلم درکت میکنم

منم قبل از شغل جدید، شوهرم تا چند ماه بیکار بود. بعضی وقتا به شدت تحت فشار بودم. حالا اصلا بحث مالیش رو هم در نظر نگیریم از نظر روحی خیلی تحت فشار بودم. 

اگه صبور باشی و امیدوار بالاخره به گشایشی میشه. برای زندگیت کلی انرژی مثبت و دعای خوب می فرستم عزیزم

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
عه چرا این لیست فرستادن به ذهن خودم نرسیده بود؟؟؟؟؟؟؟؟  مرسی دوستم چه پیشنهاد قشنگی!   & ...

😂😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
روزا که سر کارم نهایتا اضافه کار می مونم و دیرتر می رم خونه ولی شب چی؟ من خیلی می ترسم. آپارتمانمون ...

اگر می دونستی. تنهایی امن ترین حالت ممکنه

از تنهاییت لذت ببر. و با خدای خودت و خودت خلوت کن. 

آخ که چقدر خوبه

همسر من در ماه ۴ روز اینجاست.  هرگز فکرشو نمیکردم یه روزی این شرایط زندگیمون بشه. مجبوری خودتو وقف بدی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من شوهرم هفته ای 3روزاصلانیست ب خاطرکارش ماهم توی راهروخودمون فقط منم ودوواحدخالی منم اوایل ی ذره استرس داشتم وحوصله ام سرمیرفت ولی الان ب خودم افتخارمیکنم چون تونستم ب ترسم غلبه کنم بالاخره زندگیه دیگه همیشه ی جورنیست بایدخودتوباهاش وفق بدی چاره ای نیس نمیشه که آدم همه رواسیرخودش کنه

2810