2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام من با مرورگر فایرفاکس که میام اصلا تو بخش کلوبها نمیره یعنی میزنم که بیاد هااااا صفحه جدید که باز میشه اصلا هیچی توش نیست ولی با اینترنت اکسپلورر درسته . البته با اینترنت اکسپلورر هم وقتی میخوام به دوستام پیام بدم خطا میده صفحه اش کلا خیععععلی حالگیری شده نی نی سایت خوشمان نیامدددد :))
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.
خواهش میکنم آقای زاهد ....مسئولین سایت رسیدگی کنید من نی نی سایت من ندارم....یعنی کنار اسمم در بالا اصلا هیچی نیست اینم عکسش http://upload7.ir/imgs/2014-04/42873672971594483447.jpg http://upload7.ir/viewer.php?file=42873672971594483447.jpg
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نی نی صبا هیشکی نداره فعلا آقای زاهد گفتن درست میشه
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
عمو زاهد ممنونتم....شما با این تغییرات باعث شدی کانون خانواده من یکی خعلی گرم تر بشه...دیجه سایت نمیام...وره دل خونواده ام...شوشوم هم هی میگه چه عجب از این ورا؟ +غریبی میکنم
مادر شدن سخته....ولی امیدوارم همه زنان سرزمینم این سختیه شیرین رو مزه کنند...الهی آمین
با سلام و خسته نباشید . خدمت مدیر سایت اقای پرویز زاهد با توجه به تغییرات پیش آمده و طراحی جدید سایت ضمن تشکر و قدر دانی از تلاش های شبانه روزی شما و تیم نی نی سایت اینجانب هنوز نی نی سایت من ندارم؛ از رنگ بالای سایت اصلا خوشم نمی آید، وارد کلوپ ها نمیتوانم بشوم، هر بار که صفحه سایت را باز میکنم نام کاربری و رمز عبور را باید وارد کنم؛ اواتارم پهن شده، و هر بار که بروز رسانی میکنم مرا به صفحه اخر هول میدهد که نمیخواهم به صفحه اخر بروم و باید صفحه قبل را باز کنم تا نکند مبحثی خطاب به راپانزل عزیز را از دست داده باشم، در گذشته اگر تاپیکی دچار انفجار میشد یا تعطیلش میکردند بنده که میخواستم بحث را دنبال کنم از کلید اکنون به روز رسانی شود استفاده کرده و هنوز میتوانستم بحث را بخوانم ولی هم اکنون که میزنم دیگر به من نشان نمیدهد و باز میگوید مبحث تعطیل شده، هر بار که میخواهم عکس بگذارم یک بار باید ویرایش کنم، اهنگ که دیگر اصلا نمیشود گذاشت، جستجو خراب شده قبلا هم میتوانستیم نام نویسنده را جستجو کنیم هم در متن نوشته ها جستجو کنیم اما الان هیچی نمیشود یافت . به پیوست عکس خودم را بدون نینی سایت من برایتان میگذارم که ببینید ندارم . با تشکر فراوان راپانزل هم خیلی آرزو ها داره خدا جونم و فقط تورو داره آپلود عکس رایگان و دائمی
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=813905&PageNumber=1

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

2810