2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام نینی سایت جدید اگه لایک هاش مثل قبلی با شماره مشخص بشه خیلی بهتره من میبینم کسایی که لایک زدن مشخص میشه آدم حوصله نداره بشینه شمارشون که !!!! دوم اینکه تعداد کاربران و مهمانان تاپیک نمایش داده نمیهش و مثل قبل بهتر بود ، آدم میفهمه داره با خودش حرف میزنه یا واقعا کسی هست !!! سوم اینکه وقتی پست جدید میزارم صفحه هی میره بالا هی میاد چاییت هی میپره بالا هی میاد پایین اصن آدم سرسام میگیره خیلی صفحه حرکت میکنه چشم آدم داغون میشه ! همین ! اینم یادم رفت بگم وقتی یه تاپیک قدیمی میریم که مثلا 50 صفه داره فقط میتونیم بریم روی آخرین صفحه نمیتونیم مثل قبل صفحه ی مورد نظرمونو وارد کنیم
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . خسته نباشید همچنان توی هیچ کلوبی نمیتونم پست بذارم و همچنان کلوب های من ارور 404 میده برای وارد شدن به نی نی سایت من هم یوزر نیم و پسورد رو میخواد و مستفیم با کلیک وارد نی نی سایت من نمیشه اکانتم ممنون میشم به این موارد هم رسیدگی کنید
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
من تو کاربری قدیمیم گیر کردم.. و به هیچ عنوان نمیتونم از این کاربری بیام بیرون و از کل دوستام پیغامام کلوبام مباحث مورد علاقه م.. دور موندم.. نمیشه وارد نی نی سایت من شد کلا انگار رونده شده از سایت شدم