2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام آقای زاهد(عمو پرویز) خسته نباشید واقعا ببخشید ما نی نی سایتیها دوز اعتیادمون بالاست یهو جوش میارم و یه چیزایی میگیم بهتون خلاصه شرمنده اگه چیزی گفتیم و به قالب جدید بد و بیراه گفتیم من خیلی باهاش مشکل دارم میدونم دارین اصلاح میکنین بازم ممنون،ولی چرا در حال حاضر نمیتونم برم تو کلوبم یا تو کلوبای دیگه پست بذارم؟؟ چرا این امکان ادیت پستای بقیه رو به صاحب تاپیک دادین؟اینجوری باعث دردسر میشه از من گفتن:)) چرا نمیتونم دوستای آنلاینم رو تو لیستم ببینم؟؟ و....
الهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای زاهد من نمیتونم تو تبادل نظرهای که قبلا پست گذاشتم برم... اگه اون تبادل نظرها رو هم بهمون برگردونین ممنون میشم.. من اونارو به علاقه مندیهام اضافه نکردم..فقط علاقه مندی هام هستن ودر ضمن صفحه پست گذاشتن تاپیم هارو هم مث قبلش برنامه نویسی کنید.. ممنون از زحماتتون ..وازاینکه سایت رو تعطیل نکردین.. ببخشید به خاطر شکایت هامون.. انشالله تا آخ هفته درست میشههه دیگههه
**وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا**درکارهابرخداتوکل کن(که تنها)خدابرای مددونگهبانی کفایت است.آیه3احزاب**<< أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ » » ** خدا یا به حق شش ماهه امام حسین قسمت میدم خودت حافظ نینی ام باش..
وسخته تو کلوپ ها برای خوندن پست ها دائمممممممم ازنواراستفاده کنی...
**وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا**درکارهابرخداتوکل کن(که تنها)خدابرای مددونگهبانی کفایت است.آیه3احزاب**<< أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ » » ** خدا یا به حق شش ماهه امام حسین قسمت میدم خودت حافظ نینی ام باش..
شکلک های بیشتری هم اضافه کنید
در ضمن یادم رفت بگم در این قالب جدید من تاپیک هایی که توی بحثاشون شرکت کرده ام رو پیدا نمیکنم.همچنین تاپیکهای خودم رو که میرم میبینم ننوشته اخرین ارسال کننده کی بوده که این باعث میشه دوباره برم تاپیکها رو باز کنم ببینم پست جدیدی اومده یا نه.در صورتیکه قبلا اینجوری نبود و اسم اخرین کسی که پست گذاشته معلوم بود لطفا رسیدگی کنید
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام اقای زاهد اولا خسته نباشید.. ممنون از زحمتتون فقط این ایردات هر چه زودتر رفع بشه بهتر هست کلوپ ها مشگل داره.. نمیشه اپش کرد به سختی میشه.. کسی رو نمیشه به کلوپی دعوت کرد نی نی سایت من هنوز مشگل داره باز نیمشه پیغام ها رو نمیشه خواند.. دوستان معلوم نیست انلاین بودنش مشگل عکس هم بی زحمت رفع کنید.. موفق باشید
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
آقای زاهد (شکلک نمیتونم بذارم) به مشکلات من هم رسیدگی کنید لطفا گریههههههههههههههههههههههههه..
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
من الان امدم سایت..میشه بگید قسمت نی نی سایت من کجاس؟ قسمت خصوصی هامون کجاس؟ مباحث مورد علاقمون کجاس؟من گیج شدم....
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
واقعا خسته نباشید با این کارتون همه چی بهم ریخته ادم گیج میشه تاپیکا عینی اسانسور بالا پایین میشه... نی نی سایت من نیست پیغامامون کجاستت؟؟ من کلی شماره تلفن داشتم از دوستام.. بغل کلوبا چیه اخه میخوایم یه عکس یا یه پست ببینیم باید کلی التماس سایت کنیم.. لینکا غیر فعالههه والله قدیمیا خوب حرفی زدن خواستی ابروشو درست کنی زدی چششو کور کردیییی
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684