2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام اقای زاهد.ممنون از همه زحمات وتوجهتون. چطورمیتونم دعوتنامه بفرستم؟؟؟؟؟ ان لاین بودن دوستامم نمیبینم. قبلا هرکسیو که میخاستیم به دوستامون اضافه کنیم روی اسمش کلیک میکردیم ولی الان نمیشه درخواست دوستی داد!!!!!!!!!
چه لحظه با شکوهی بود اون لحظه!........... وقتی معلم میبردمون پاتخته ازمون درس بپرسه وسطش زنگ میخورد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشید یه تغییری رو امروز تو کلوب ها ایجاد کردید که صفحه ای که توش نظر میزاریم داخل یه قسمت دیگه است و حسابی اذیت میکنه اگه میشه این حالت رو عوض کنین
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
لایک رو هم مثل قبل باشه که فقط عددش مشخص باشه و بعد هر کسی خواست اسما رو ببینه چون خیلی شلوغ میشه
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
آقای زاهد سلام با تشکر از زحماتی که میکشید چند تا چیز هست که هنوز درست نشده گفتم شاید بعضی هاشو بدونید ولی شایدم بعضی هاشو ندونید برای همین چیزایی که برای خودم مسئله بوده رو میگم: 1- مدیر امکان ویرایش پست بقیه رو داره 2- هر پستی که میذاری میره بالا سر میخوره میاد پایین 3-تو صفحه مباحث مورد علاقه من تا برای تاپیکی پست نذاری پستهایی که خوندی صفر نمیشه و با قبلیها جمع میشه در صورتی که قبلا وقتی تاپیکی رو باز میکردیم پستهای نخوندش صفر میشد 4- تو صفحه مباحث مورد علاقه من هر تاپیکی رو که باز میکنیم میره اول تاپیک.در صورتی که وقتی ما تاپیکی رو به علاقه مندیهامون اضافه کردیم میدونیم صفحه اولش چیه و درباره چیه.قبلا صفحه آخر باز میشد و این خیلی بتر بود 5- نمیتونیم بفهمیم کدوم دوستمون آنلاینه.مگر اینکه پستشو جایی ببینیم که کنارش چراغ روشن باشه.ولی تو همون قسمت دوستان من خیلی بهتره 6-لایک بهتره به صورت عدد باشه نه همه اسامی.وقتی که روش میریم اسامی رو نشون بده 7-تو هر تاپیکی هستیم و بخوایم ببندیمش بریم دوباره تاپیک دیگری از علاقه مندیهامون رو ببینیم باید یه مسیر طولانی رو هر دفعه طی کنیم.در صورتی که قبلا میشد صفحه علاقه مندیهارو باز کرد و دونه دونه باز کرد تاپیکارو.الان همش لینک جدید باز میکنه رو هر چی کلیک میکنیم! 8-عکس نمیشه گذاشت! 9-با استفاده از کد نمیشه مطالب رو رنگی یا بزرگ و کوچیک کرد با سپاس لطفا این موارد رو در نظر بگیرید
مدعی گوید که با یک گل نمی آید بهار...من گلی دارم که دنیا را گلستان می کند
سلام خسته نباشید نمیدونم بگم از تغییرات نی نی سایت راضی نیستم یا شاید چشمم عادت نداره یا..... ولی خواهشا حداقل جستجوی صفحه رو بغل اسم تاپشک ها بذارید.منظورم اینه که مثلا یه تاپیک 1000 صفحه ای که بخوایم صفحه 500 رو پیدا کنیم قبلا قسمت جستجو داشت ولی الان دیگه اونم نیست.ممنون
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
راستی این چراغ انلاین چرا برای من روشن نیست؟ با اینکه لایک بصورت عدد باشه من هم موافقم چون بعضی گفته ها لایک زیادی میخوره و زیرش چندین خط اسم هست و نمیشه تعداد لایکها رو فهمید و گیج کننده است خیلی بده
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد