2777
2789
عنوان

جشن اسم کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 36 پست
خب اسم خودشو باید حدس بزنیم؟؟😅😅😅😅 بگو چیه اول اسمش پیشنهاد بدیم چکارا کن

آدلیا ...ولی ربطی به اسمش نداره باید اندازه کلاس کیک ببرم و خوراکی و گیفت واسه بچه ها

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدلیا ...ولی ربطی به اسمش نداره باید اندازه کلاس کیک ببرم و خوراکی و گیفت واسه بچه ها

اسم دخترت خیلی قشنگه

خدا برات حفظش کنه

خب آخه باید یه حرفی به دخترت بیفته که بااون حرف خوراکی و کاردستی ببری دیگه

سلام اسی 

پربازیدا دیدمت 

تاالان تایپیکاتو خوندم خدا همسرتو بیامرزه 

منم کرمانم گل همشهریم 

تاپیکاتو خوندم کنجکاو شدم بدونم الان در چه حالی؟

اوضاعت با مادرو خواهرت؟

با خانوادت شوهرت؟

اون خونه ک قرار بود بدن دستت چیشد دادن؟

باغ شوهرت کدوم شهرستان بود؟

گلم اگ دوسداشتی جواب بده اگ نه ک هیچ 

امیدوارم خدا ب دلت خودتو دخترت ارامش بده❤️

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺