2777
2789
عنوان

بچه لجباز

144 بازدید | 6 پست

سلام مامانا 

پسره من به شدت لجباز شده به شدت از وقتی میره پیش لجباز شده قبلشم بود ولی نه در این حد اصلا به عمد کارای بد میکنه گریه میکنه تو کلاس اذیت میکنه یادگیریش خیلی خوبه ولی این لجبازیش باعث میشه معلمش فک کنه یاد نگرفته در صورتی که تو خونه میپرسم همه رو بلده و حل میکنه مثلا تو خونه رنگ امیزی میکنه بیرون از خط نمیزنه ولی سره کلاس میرنه یا یه کاره بد میکنه بعد به من میگه این کارو کردم دیگه منو پیش نمیبری!دوس نداره بره کلاس اصلا میخوام ببرمش مشاور کسی بوده لجبازی بچه ش با مشاور حل شده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بیش‌فعالی حتما که تحرک زیاد نیس  چند نوعه حتما پیگیر باش انشالله که بیش‌فعالی نیس ولی اگه ل ...

خداییش همینو بلدید فقط!!!هر کی هر چی میپرسه همینو میگید خب بیش فعالی که تحرکش زیاد نیس برا چی بیش فعاله پس !چرا چرت و پرت میگید 

خداییش همینو بلدید فقط!!!هر کی هر چی میپرسه همینو میگید خب بیش فعالی که تحرکش زیاد نیس برا چی بیش فع ...

احیانا دوست نداره بیشتر پیش خودتون باشه؟ چون یک مقطعی روابطتون شکننده بوده و بعد قطع دیجیتال بهتون برگشته و ارتباط خوب شده شاید از دوری ازتون نگرانه

مادر دو فرزندم سومی هم تو راهه