2777
2789
عنوان

مثل من خرید کنید همیشه

237 بازدید | 12 پست

۱.بلک فرایدی نزدیک ۸ تومن خرید کردم . خیلی هم معتبر بود ها ولی خطای سیستمی پیش اومده هیچکدوم به جز یه تیشرت به دستم نرسیده و احتمالا هم نخواهد رسید 

۲. برای خالم لباس خریدم گفتم تیپش قدیمیه کمکش کنم تغییر کنم از هر طرف ۵ cm بزرگه براش   

چقدرم پول دادمممممممممممم

هیچی دیگه الان بی پول و دپرس نشستم دارم تاپیک میزنم براتون از تجربیاتم میگم 

🍦🌸

لعنتی خونسرد🤣🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی زحمت شما به هیچ کس کمک نکن😂😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من هیچوقت جوگیر اینجور چیزا نمیشم یهو برم یه مبلغ زیاد خرید کنم

هر وقت هرچی ببینم خوشم بیاد و قیمتش خوب باشه میخرم

حتی شب عید هم خرید نمیکنم، شاید در حد یکی دوتا وسایل خورده ریز

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عاقا گریه ام کردم پنیکم شدم اما دیگه گذشت 

والا دیگه گذشته الکیه غصه خوردن

اشتباه سیستمی چی بود؟

اونم بگو که حواسمون باشه

قابل پیگیری نیست ؟

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

8 میلیون واسه من قفله. من نهایتا تا هفتصد😑

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
اشتباه سیستمی چی بود؟ اونم بگو که حواسمون باشه قابل پیگیری نیست ؟

گفتن پیگیری میکنیم در کوتاه ترین زمان ممکن اطلاع میدیم 

ولی ملت کامنت گداشته بودن ۲ ساله برای ما رو پیگیری نکرده و اینا 

🍦🌸

وای خدا نکشت🤣🤣 منم هفته قبل یه گوشواره سفارش دادم از سایت ۳۵۰۰ دیدم نیومد پیگیر شدم تا اصلا میگه همچین سفارشی ثبت نشده نام نشونی شما نیس پولم نیومده وای منو میگی ده بار ز زدم دفترشون میگف ما چک کردیم هیچ پولی نیومده اسم شما نیست دیگه من رفتم بانک پرینت گرفتم بازم زیر بار نرفت تا ز زدم پشتیبانی سایت گفتم همچین مساله ای پیش اومده ثابت شد که من واریز کردم چقد دنگ فنگ تا پولمو برگردوند پدرسگ