2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا همیشه ظاهر رو میبینی ؟یه دختر ۲۰ ساله خوش طبع هست بگو و بخند داره کم تجربه و ...هست اما یه دختر ...

اون دیگه به روحیه مونده

دختر میشناسم تو بیست سالگی عین یتیم های وامونده میمونه از بس افسردست 

کسی رو هم میشناسم تو 35 سالگی روحیه دخترای 15 ساله رو داره و کلی اب پاشی با تفنگ هم میکنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

📣📣📣مژده مژده📣📣📣

🌸«چالش لاغری رایگان» و «دوره اصلاح سبک زندگی»🌸

✅ «چالش توسط متخصص تغذیه»

❎ دوره یکماهه

❎ گروهی دوستانه و پر از اطلاعات تغذیه ای و ورزشی

❎ تبادل نظر و ارسال ایده های کاربردی برای نتیجه گیری بهتر

❎ هر روز یک چالش جدید با نظر اعضای گروه

❎انگیزه گروهی، رژیم گروهی، ورزش گروهی، چالش گروهی😃

❎کاهش وزن حداقل ۴_۵ کیلوگرم در دوره یک‌ماهه چالش💪

☘مطالعات نشان داده اند که رژیم گرفتن گروهی تاثیر بیشتری در تبعیت از رژیم غذایی دارد و در نهایت باعث دستیابی به نتیجه بهتری خواهد شد☘

🍎«چالش لاغری رایگان» در تلگرام، ایتا و روبیکا🍏

@Solar_Diet

گل فقط زمانی که تو اوج زیبایی هست خواهان داره بعد که پژمرده شد کمتر کسی سراغش میاد هر کس هم بیاد گل ...

توروخدا دخترای مردمو ناامید نکنید

خیلی هم سنش خوبه

به زودی یه ازدواج آگاهانه و با چشم باز میکنه 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!