2777
2789

حساس نباش تو انتخاب

هیچکس همه جوره عالی نیست

باید باهم درست کنین

الانم برو مثلا سرکارو...

تو جمع باش 

نیمه گمشدت پیدا میشه

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا دختر ۳۰ ساله خیلی جذاب تر و زیبا ارز یه دختر ۲۰ ساله ست میگی نه عکس بعدها عکس ۲۰ سالگی و ۳۰ ...

چرا همیشه ظاهر رو میبینی ؟یه دختر ۲۰ ساله خوش طبع هست بگو و بخند داره کم تجربه و ...هست اما یه دختر ۳۰ ساله عاقل هست و دیگه دلبری نمیکنه 

❤❤❤
من چ بگم ک دارم وارد ۲۷ سالگی میشم ولی تا حالا حتی ی خواستگارم نداشتم با اینکه شرایطم خوبه ولی هیچکس ...

منم مثل شما بودم وضعیت خوب داشتم اما خاستگار نداشتم یبار شماره  ینفر که خادم شاهچراغ بودو گرفتم بهش زنگ زدم واسم سر کتاب گرفت گفت طلسم داری بختتو بستن و به همون شاهچراغ قسم من بعد از چند ماه ازدواج کردم اینارو جدی بگیرید 

چرا همیشه ظاهر رو میبینی ؟یه دختر ۲۰ ساله خوش طبع هست بگو و بخند داره کم تجربه و ...هست اما یه دختر ...

مگ دلبری کردن به سنه:/

من میشناسم زوجایی که بالای ۴۰ سالشونه و هنوز نگاهاشون بهم عاشقانه س حتی

اون که بعد ازدواج طرف دیگه مطمین شده ازدواج کرده و به قول معروف خرش از پل گذشته و دلبری نمیکنه بحثش جداس😂 ولی اگه واقعا همو دوست داشته باشن دیگه به سن و سال ربطی نداره

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
من چ بگم ک دارم وارد ۲۷ سالگی میشم ولی تا حالا حتی ی خواستگارم نداشتم با اینکه شرایطم خوبه ولی هیچکس ...

از ازدواج برا خودتون بهشت ساختین ....

همچین چیزی نیست ...از الان خودت لذت ببر 

روزی میرسه که میای میگی ای کاش ب گذشته برگردم چی فکر میکردم 

ازدواج خوب شانس که نسیب همه نمیشه 

نهایت چند درصد باشن ....بقیه مشگل دارن .حالا خیانت ..یا طرف همسرشو دوست نداره 

آزار اذیت خانواده شوهر ..یکسریا بیپولی آزارشون میده 

بعضیا تقدیر خدا وسط زندگی شیرین  دست کار میشه و همسر فوت میکنه ..یک سریا شوهر اعتیاد داره..خلاصه هر کسی ب شکلی ناراحت ازین زندگی ..هیچکس خوشبخت مطلق نیس 

میگم ای کاش ۴۰ سالم میشد حرف بقیه آزارم میداد ولی تو این خراب شده نبودم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چرا همیشه ظاهر رو میبینی ؟یه دختر ۲۰ ساله خوش طبع هست بگو و بخند داره کم تجربه و ...هست اما یه دختر ...

یعنی به نظرت ازدواج با دختر کم تجربه بهتره تا دختر عاقل  

بعد هم خواهان فرق داره.

یه پسر عاقل ۳۵ساله دنبال دختر ۲۰ساله نمیره با ۳۰ساله ازدواج میکنه

البته به کلمه عاقل دقت کن!!

آدم عاقل دنبال نهایت  ۹ ۸سال کوچیکتر خود هست نه بیشتر

برا درسم یکی  دعا کن دارو قبول شم

ان شالله عزیزم اونی ک میخای بشه 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

لنظر من به دختر ۲۰ ساله پشنگ ک ساده ست ک فقط ب رنگ رژ و رنگ لاکش دقت میکنه(۲۰ ساله ها گارد نگیرن لطفا)

یه دختر ۳۰ ساله واقعا ساخته شده برا زندگی 

بعدشم الان سن ازدواج بالا رفته 

شاید توی روستا ها دخترا ۱۸ سالگی بچه‌دارن ولی تو شهرای بزر دختر ۳۰ ساله یه مورد عالیه برا ازدواج 

[QUOT318665861]منم مثل شما بودم وضعیت خوب داشتم اما خاستگار نداشتم یبار شماره  ینفر که خادم شاهچراغ بودو گرفتم ...[/QUOTE]

من خواهرم خاستکار خیلی داره بخدا میان چنان به به میکنن بعضیاشون عجله داشتن ولی همینکه پا از خونمون میزارن بیرون دیگه نمیان رفتیم ی دعا نویس اصلاهم اعتقادی نداریم گفت اجیم همزاد داره و اون مانع ازدواجشه

نگف باید چیکار کنید؟

ی دعا داد ب اجیم گفت همراهت باشه فعلا که نتیجه نگرفته اصلا مامانم اینقدر سادس ما هیچکسیو نمیشناسیم ازش کمک بخایم کلا اهل دعا و این چیزام نیستیم ولی خیلی نگران خواهرمم زندگی زهر مارمون شده از فامیل تا اشنا تا میبینن میگن دختر به این گلی چرا مونده چرا شوهرش نمیدین 

[QUOT318665861]منم مثل شما بودم وضعیت خوب داشتم اما خاستگار نداشتم یبار شماره  ینفر که خادم شاه ...

چرا باطل نکردین منم اعتقاد نداشتم اما الان دارم باید جای مطمئن برید من چند جا رفتم جواب نگرفتم ولی این خادمه واسم درستش کرد