2777
2789
عنوان

هفته ۷ بارداریم .چی بخورم چی نخورم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 72 پست
سلام عزیزم عه چه خوب بسلامتی خدا رو شکر خیالت راحت شد من فردا ساعت ۵ نوبت دارم صدای قلبش هم شنیدی؟؟

ممنون اره صدای قلبش را هم شنیدم .خداراشکر 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
من آخرین پریودم ۳۰ شهریور بود که تا ۴ مهر طول کشید اما من تازه وارد ۸ هفته شدم و شما ۸ هفته و پنج رو ...

عزیزم نگران نباش .منم خیلی نگران بودم و الکی به خودم و بچه استرس دادم.

فردا برو و خبر سلامتش را به منم بگو 

ببین بستگی به لقاح داره ممکنه شما اخرای سیکلت نطفه شکل گرفته باشه 

اصلا نگران نباش 

اروم باش و یاسین بخون 

توکل کن به خدا 

منم خیلی به فکرتم و دعات میکنم

فردا بیا با خبرای خوب ☺️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آخرین پریودم ۳۰ شهریور بود که تا ۴ مهر طول کشید اما من تازه وارد ۸ هفته شدم و شما ۸ هفته و پنج رو ...

دوباره همون سنو برو ولی اگه دیدی بازم داره اشتباه میگه .یه بار دیگه سنو بهتر برو 

میگم فردا تو سونو بگم میخوام صدای قلبش و منم بشنوم یا خود دکتره میداره بشنوم؟

اره دیگه بگو .خودش باید برات بذاره .ولی تو بگو میذاره 

اره دیگه بگو .خودش باید برات بذاره .ولی تو بگو میذاره 

باشه گلم مرسی دل تو دلم نیست تا فردا ساعت ۵ دعا کن برام خیلی دعا کن من هیچ امید و هیچکس و تو زندگیم ندارم جز این بچه ای که داره وجود من رشد میکنه 

باشه گلم مرسی دل تو دلم نیست تا فردا ساعت ۵ دعا کن برام خیلی دعا کن من هیچ امید و هیچکس و تو زندگیم ...

درکت میکنم .منم همین جوری بودم.حتی قبل دکتر از استرس گریم گرفت.ولی نگران نباش.همه چیا بسپار به دست خدا.الهی که دلت را شاد کنه 

درکت میکنم .منم همین جوری بودم.حتی قبل دکتر از استرس گریم گرفت.ولی نگران نباش.همه چیا بسپار به دست خ ...

سلام عزیزم من رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده و صدای ضربان قلبش و شنیدم😍😍😍

سلام عزیزم من رفتم سونو خدا رو شکر قلبش تشکیل شده و صدای ضربان قلبش و شنیدم😍😍😍

وای عزیزم خداراشکر .چقدر دلواپست بودم.خداراشکر .الحمدلله.همیشه به شادی .چند وقتت بود؟

ممنون عزیزم دلم ۸ هفته تمام امروز وارد هفته نهم شدم🤗

ای جونم .تقریبا با همیم .یکی دو روز این ور اون ور .خیلی خوشحال شدم .

شما ویار و بدحالی نداری؟

من خیلی بدن درد و کوفتگی و خستگی و شدیدا معده درد و گاهی سردرد دارم