2777
2789
عنوان

هفته ۷ بارداریم .چی بخورم چی نخورم.چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 72 پست
عه واقعا .مامان تیر ماهی .خوشحالم .میشه بگی چه علایمی داری ؟سنو قلب رفتی؟

از دیروز حالت تهوع اومده سراغم عه مامان تیر ماهی ام؟ من فکر کردم خردادی ام😂 سنو قلب نه ۵ هفته و ۵ روز رفتم سونو فعالیت قلب مشاهده نشد دکتر گفت زوده ۷ هفته بیا که باز نرفتم میخوام ۸ هفته برم تو سونو قلب رفتی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما ۱ابان تاپیک کذاشتی دکتر هیچی نذیده تو سونو ماشاالله الان بارداری؟ اخرین پریودت کی بوده و ل ...

الهی .اره بخدا هیچی دکتر ندید ولی ۱ ابان تاپیک زدم .۲۰ مهر ۱۳ سیکلم رفتم دکتر گفت هیچی نمیبینم .کلی ناراحت بودم و تا چند وقت تو فکر .اقدامم کردم در کنارسش.دارو داد دکتر و امپول که بعد پریود مصرف کنم .پریود نشدم .لطف خدا بود 🥲

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
من این دوتا رو اصلا نشنیدم آخه شلغم چرا بد باشه  از دکترت بپرس  از بارداری های من خیلی س ...

باقلا که خودمم شنیدم چون سرده میگن بده .شلغم هی امروز تو نت میخونم .یه عده میگن بچه زشت میشه یه عده میگن ربطی نداره و خیلی هم خوبه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
از دیروز حالت تهوع اومده سراغم عه مامان تیر ماهی ام؟ من فکر کردم خردادی ام😂 سنو قلب نه ۵ هفته و ۵ ر ...

عه چقدر مثل همیم منم پنج هفته و پنح روز رفتم قلب نداشت  منم دو هفته بعدش میرم  ایشالا هماتومم دفع بشه من استرس دارم

و خدایی که به شدت کافییییست.........
نشاسته خوبه پروتیین خوبه دارو رو که دکتر میده به من فولیک اسید وقرص ویتامین د داده هویچ وجگر وماه ...

ماهی بده .خیلی دلم میخواد .یعنی خیلیا .هی جلو خودما میگیرم .ولی گفتم بخورم دیگه این هفته 

بچه زشت میشه؟ ژنتیک هم کشک!!! این چرا و پرتها چیه آخه بچه ژنتیک هست

خب بعنی این همه میگن میوه بخور 

به سیب سوره یوسف بخون و اینا هم فایده نداره 

همش ژنتیکه؟

بله ناشتا بخور  کلسیم و د نخوری ماه اول  مگه ازمایش بدی کم باشه دکتر بگه بخور

نه من فقط فولیک میخورم فعلا .فردا هم ازمایشما ببرم دکتر ببینه 

بیشتر تغذیه خواستم ببینم چیا خوبه و یهو سهل انگاری نکنم بعد بگم چرا نخوردم 

عه چقدر مثل همیم منم پنج هفته و پنح روز رفتم قلب نداشت  منم دو هفته بعدش میرم  ایشالا همات ...

منم استرس دارم انقدر اینجا تاپیک خوندم که قلب بچشون تشکیل نشده و بارداری شون پوچ بوده همش میترسم این مش ل واسه منم پیش بیاد نمیدونم چجوری باید تا ۸ هفته صبر کنم هماتوم چیه عزیزم؟

ازمایشما فردا ببرم دکتر حتما قرص تقویتی میده بهم .میوه روزی چندتا مثلا کافیه؟

مکمل تا هفته 16 فقط اسیدفولیک و ویتامین دی میدن

کلسیم و امگا3 واسه 16 به بعده

تازه امگا3 رو بعضی دکترا میگن نخورین، بستگی به دکترت داره

کلسیم هم دکتر من گفته بود اگه شیر و لبنیات و بادام و اینا میخوری، هفته 23 به بعد واست قرصشو بنویسم، نمیخواد زودتر بخوری

مولتی ویتامین هم واسه هفته 16 به بعده که بسته به شرایط شما و بچه ممکنه دکتر ننویسه اصلا

قرص اهن هم هفته 16 به بعد هرروز یا یه روز درمیون بسته به شما و شرایطت دکترت مینویسه

فعلا فقط تغذیه سالم داشته باش

جیگر و هویج و دمنوش رو حداقل تا هفته 12 کلا بزار کنار

فست فودم تا خیلی هوس نکردی نرو سراغش

بقیه چیزارو در حد متعادل هرچی رو بخوری هیچی نمیشه

اگه سابقه قند بالا داری، تو خوردن شیرینی  و قند چه طبیعی چه مصنوعی هم مراقب باش

البته دکترت چکاپ مینویسه واست، متوجه میشی شرایطت چطوره

فعالیت های سنگین و بلند کردن چیزای سنگین و کار زیاد هم تا هفته 12 و بررسی شرایطت نداشته باش

برای حالت تهوع هم اگه واست پیش اومد، بری داروخونه بگی قرص زنجبیل واسه تهوع بارداری میخوام بهت میدن

البته خیلیا تهوع ندارن، نداشتی دچار استرس نشو

ان شاالله همه چی به خیر و سلامتی واست میگذره

واسه ماهم دعا کن❤️

ماهی بده .خیلی دلم میخواد .یعنی خیلیا .هی جلو خودما میگیرم .ولی گفتم بخورم دیگه این هفته 

قزل آلا یا سالمون بخور

ماهی دریا جیوه داره برعکس این دوتا امگا ۳بالایی دارن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب بعنی این همه میگن میوه بخور  به سیب سوره یوسف بخون و اینا هم فایده نداره  همش ژنتیکه؟

غذای سالم خوردن و سبزی و میوه الانم خودمون بخوریم برای شفاف بودن پوست خوبه

ولی اصلش ژنتیک هست

ولی واسه آرامش و آروم تر بودن بچه ات من سوره والعصر خیلی موثر بود 

از دیروز حالت تهوع اومده سراغم عه مامان تیر ماهی ام؟ من فکر کردم خردادی ام😂 سنو قلب نه ۵ هفته و ۵ ر ...

چه باحال .منم ۵ هفته و ۳ روز رفتم سونو دیگه نرفتم .این هفته بگذره .هفته بعد بریم واس قلبش  خوبه نه؟من استرس قلبشو دارم .

وای خرداد نشه .دکتر به من ۲۰ تیر تاریخ داد.اخرین پریودتون کی بوده؟