2777
2789
عنوان

چه‌جوری پتو رو نوزادم بکشم

280 بازدید | 21 پست

سلام مامانا نوزادم چهار ماهشه دور از جونش از خفگی میترسم الآنم هوا سرده چه جوری روش پتو بکشم؟

شبای قبل دستاشو میاوردم رو پتو 

اما تو روز کلا پتو رو میخواد بخوره و میاره رو صورتش شبا ن خوابش سنگینه اما میترسم بندازه رو صورتش 

شماها چیکار میکردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پتوپیچش کن .از این پتو مسافرتیا هستن مثل قنداق دورش بپیچ 

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
پس دور از جون اون خفگیا ک میگن چیه؟

ببین من پسرم کوچیک بود پتو نوزادی روش مینداختم که سبک باشه بعدم یه جوری فیکسش می کردم که نتونه خیلی تکن بخوره با بالش و پتوهای دیگه

بعد شیش ماه هم که بچه می تونه خودش برگرده دیگه ترس نداره

هیچی هی پامیشه شیر میخوره  بیدار میشین دیگ بعد اذیت هم باشه گریه میکنه ب قول قدیمیا   ...

فک کنم ب خاطر اخبار بد ذهنم نگرانه اگر اینجور مواقع گریه کنن ک خوبه

رسما به بند میکشیدیش😄🤌

دقیقا انقدر که استرس داشتم از طرفی خوابم سنگین بود این وروجک هم تا صبح میخوابید نهایتا یکبار پامیشد میترسیدم وای روش خوبی بود 🤪

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!