2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیانا😭😭😭🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 115 پست

برای منم دعا کن عزیزم واااقعا محتاجم خیلی زیاد 🥺🥺🥺🥺💔♥️♥️ منم حتتتما به یاد شما هستم براتون دعا میکنم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر 

برام دعا کن دلم پر غصه اس😔

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
بچه ها بیاین تاپیک قبلم... الان کربلام🥺

عزیزم میتونی یه عکس بزاری تاپیکت زیرش منو صدا بزن من برم نماز و بیام

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

شمارو بقران برامنم دعادکنیددالان مطبردکترم هنو نوبتم نیومده.انشالله حاجت شما هم براورده بشه .دعا کنی ...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم به حق بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ ﴿٣﴾ 

هدیه میکنم به امام رضا علیه السلام انشالله برسی به حاجتت ❤️🤲🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

سلام عزیزم خوش به سعاتت برای منم دعا کن هم ی مریض داریم هم ی جوان برای هردوشون سلامتی و عاقبت بخیری شون 

ان شاءالله خودت اول حاجت روا بشی .

دیگران را زیاد بزرگ می کنیم و آنان قدم زنان از روی ما رد می شوند...افسوس...