2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیانا😭😭😭🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 115 پست
سلام گلم خسته نباشی ... میشه برا منم دعا کنی تا بتونم بچه دار شم ....شاید خدا صدای شمارو شنید ...

انشاءلله به حق آبروی حضرت زهرا ع خدا یه دختر یا پسر سالم و خوشگل بزاره تو بغلت الهی آمین حتما دعاگوتون هستم دعا گوی همه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که به فکرم بودید. 

خواهش گلی انشالله به حاجتت برسی نماز حاجت خوندم کلی دعات کردم 😍😍

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
انشاءلله به حق آبروی حضرت زهرا ع خدا یه دختر یا پسر سالم و خوشگل بزاره تو بغلت الهی آمین حتما دعاگوت ...

مرسی عزیز دلم ، الهی قربونت بشم برام دعا کن منم برات دعا میکنم جدم سیده انشالله که دعای شما هم میگیره عزیز دل ...ممنونم از دل پاکت مهربونم🥰⁦♥️⁩🌹

ممنون عزیزم الهی ک هرچی از خدا میخای بت بده

قربونت گلم انشالله 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

عزیزم دارم با اشک مینویسم برات،

اندازه دنیا و قیامت

دلتنگِ بابای مظلوم هستم🥀🖤

الهی بحق الله امام حسین بطلبت بزودی زود

همینجا تایپیک بزنی بگی داری میری کربلا.

حاجتم آرامش و شادی بابای مظلومِ آسمونیم هست🖤💔🥀

سلام

قبول باشه انشا الله

برای من هم دعا کن 

کنکور تو رشته خوب و شهر خوب قبول بشم 

سلامتی پدر و مادر و برادرم

به صلاح هست ازدواج با عشقم

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂